Szerző: Dömös Zsuzsanna

2022. május 27. 13:38

Rég várt funkciókkal bővül a Google Drive

Már a Drive-ban is működik a "kontrollcé, kontrollvé".

A Google bejelentette, hogy lehetővé teszi a kivágás, másolás, beillesztés funkciók billentyűparancsokkal való használatát a Drive szolgáltatásban, természetesen Chrome böngésző alatt. Az eddig meglepően sokáig hiányzó lehetőségek június 4-ig mindenki számára használhatóvá válnak, a kérdés csak az, hogy eddig miért nem.

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart?

Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart? Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

A keresőcég bejegyzése szerint a fájlkezelőből már régóta ismert Ctrl/Cmd + C, X és V kombinációkkal a felhasználók egyszerűbben másolhatják és mozgathatják a fájljaikat, ráadásul azok a különböző böngészőlapok közt is működnek majd. Egy új kombináció is bővíti a repertoárt, a Ctrl/Cmd + Enterrel a kiválasztott mappa új fülön nyílik meg a Chrome-ban, illetve ha egy fájlt másolás után beillesztenénk egy Google Dokumentumok fájlba, vagy e-mailbe, a rendszer a fájl címét és a hozzátartozó linket is behúzza.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.