Szerző: Hlács Ferenc

2020. december 10. 13:34

Tavasszal jön iOS-re és Windowsra a Microsoft játékstreaming szolgáltatása

Az xCloud több országban az Xbox Game Pass Ultimate részeként is elérhető lesz.

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori

Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Jövő tavasszal Windowst futtató PC-kre és iOS-re is megérkezik a Microsoft felhős játékstreaming szolgáltatása. Az iOS-es rajt, akárcsak a már Magyarországon is elérhető Google Stadia, az Nvidiától ismert GeForce Now vagy az Amazon Luna, a korábbi pletykáknak megfelelően progresszív webalkalmazás formájában várható, míg Windows alatt az Xbox appból vagy böngészőből lesz elérhető a szolgáltatás. A korábban Project xCloud néven emlegetett játékstreaming megoldást a vállalat továbbá több országban az Xbox Game Pass Ultimate csomag részeként is elérhetővé teszi 2021 tavaszán. A redmondi óriás jövő év elején ígért további tájékoztatást a szolgáltatás kapcsán.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról