Szerző: Hlács Ferenc

2020. december 10. 13:34

Tavasszal jön iOS-re és Windowsra a Microsoft játékstreaming szolgáltatása

Az xCloud több országban az Xbox Game Pass Ultimate részeként is elérhető lesz.

Hogyan lehet növelni a fejlesztés hatékonyságát? (x)

Gyere el az Alerant webinárjára és nézd meg, hogyan lehet gyakran módosítani az alkalmazásokat, majd biztonságosan élesbe állni.

Hogyan lehet növelni a fejlesztés hatékonyságát? (x) Gyere el az Alerant webinárjára és nézd meg, hogyan lehet gyakran módosítani az alkalmazásokat, majd biztonságosan élesbe állni.

Jövő tavasszal Windowst futtató PC-kre és iOS-re is megérkezik a Microsoft felhős játékstreaming szolgáltatása. Az iOS-es rajt, akárcsak a már Magyarországon is elérhető Google Stadia, az Nvidiától ismert GeForce Now vagy az Amazon Luna, a korábbi pletykáknak megfelelően progresszív webalkalmazás formájában várható, míg Windows alatt az Xbox appból vagy böngészőből lesz elérhető a szolgáltatás. A korábban Project xCloud néven emlegetett játékstreaming megoldást a vállalat továbbá több országban az Xbox Game Pass Ultimate csomag részeként is elérhetővé teszi 2021 tavaszán. A redmondi óriás jövő év elején ígért további tájékoztatást a szolgáltatás kapcsán.

Május 18-19-én biztonságos szoftverfejlesztés és Scrum újdonságaira fókuszáló meetupokat rendezünk, 2 nap alatt összesen 10 klassz előadással.

a címlapról