:

Szerző: Hlács Ferenc

2020. június 5. 14:37

Saját jelszókezelőt fejleszt a Dropbox

Az app bétája meghívásos alapon már Androidon és iOS-en is kipróbálható.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Jelszókezelő appal kísérletezik a Dropbox, az egyszerűen Dropbox Passwords névre hallgató szolgáltatás béta verziója már Andorid és iOS platformokra is elérhető - de csak meghívó birtokában. Jelen állás szerint az appban, amelyet csak a Dropbox fizetős felhasználói vehetnek majd igénybe, lehetőség lesz a belépési adatok tárolása mellett egyedi, biztonságos jelszavak generálására is, illetve az alkalmazás a különböző szolgáltatások bejelentkezési mezőinek automatikus kitöltését is támogatja. A Dropbox egyelőre nem adott hivatalos tájékoztatást a termék kapcsán.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 05:16

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.