:

Szerző: Dömös Zsuzsanna

2023. február 14. 13:47

Repedezik egyes Galaxy Z Fold 3 mobilok képernyője

Újabb kijelzőgate látszódik a Samsungnál, ezúttal a 2021-es modell kapcsán.

Két héttel a Galaxy S23 csúcsmobilok bemutatója után kevésbé kellemes apropóból kerül rivaldafénybe a Samsung, méghozzá a 2021-ben piacra dobott Galaxy Z Fold 3 készülékek kapcsán. A hajtogatható modell több felhasználója is arról számolt be, hogy a függőleges síkon összehajtható óriáskijelző közepén repedések jelentek meg annak ellenére, hogy semmilyen különösebb fizikai sérülés vagy behatás nem érte a készüléküket.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek

Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

Az érintettek elégedetlenségét tetézi, hogy a probléma egyeseknél a Z Fold 3 egy évre szóló garanciájának lejárta után merült fel, így akár fontolóra vehetik a telefon leváltását is. A hírról elsőként a PhoneArena számolt be több olvasói visszajelzés után, de a Redditen megosztott tapasztalatok közt is találni említéseket és fotókat megrepedt képernyőkről.

Az egyébként remek hardverrel felszerelt készülékbe vetett bizalomnak ezek a beszámolók kétségkívül nem tesznek jót. Holott az elődhöz képest a Z Fold 3 7,6 hüvelykes képátlójú panelja új, megerősített mechanikai védelmet kapott (Gorilla Victus), mely a Samsung szerint 80 százalékkal erősebb, mint az elődmodellnél használt megoldás. A mérnökök megerősítették a zsanért is, mely az új alumíniumötvözetnek köszönhetően 10 százalékkal lett erősebb a régebbi mechanikánál.

samsung_fold
Reddit / Mizderrung

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. május 6. 00:45

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.