Szerző: Hlács Ferenc

2020. február 20. 15:05

Új szűrőket kap a Gmail

A "search chips"  a levelek közötti keresgélést hivatott hatékonyabbá tenni.

Új funkcióval bővül a Gmail: a "search chips" néven rajtoló opcióval egyszerűbben szűkíthetők le a keresések az elburjánzó postaládákban. A megoldás új szűrőket vezet be, amelyek közvetlenül a keresődoboz alatt jelennek meg, és egy kattintással elérhetők. Ezzel kiszűrhetők a csatolmányokat tartalmazó levelek, vagy épp a bizonyos idősávon kívül érkezett emailek, de egyebek mellett akár a csatolmányok típusa alapján is lehetőség van válogatni. Az egyes szűrők kombinálva is használhatók. Az új funkció első körben a G Suite felhasználókhoz érkezik majd meg, ezt követően pedig a Google több lépcsőben teszi azt elérhetővé a következő két hétben a teljes bázis számára.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 29. 16:22

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.