Gigantikus modellekkel bővül a Samsung The Wall tévéinek sora

Az irdatlan, moduláris paneleket a vállalat továbbra is kereskedelmi felhasználásra szánja.

Mi történik egy mobilappal a születése után? Legtöbbször sajnos semmi. Ezen próbálunk változtatni egy ingyenes appmenedzsment meetuppal és egy 30 órás képzéssel.

Tovább híznak a Samsung "The Wall" néven ismert, moduláris Micro LED kijelzői: a főleg kereskedelmi felhasználásra szánt sorozat eddig, szerény 292 hüvelykes képátlónál tetőzött, 8K felbontás mellett, most viszont két új, nagyobb modellel is bővül a paletta. Az újfajta Micro LED modulokra épülő eszközök 437, sőt 583 hüvelykes képátlóval is elérhetők lesznek , ugyancsak 8K felbontással - a gigantikus panelek már csak méretüknél fogva sem valószínű, hogy sok nappaliban feltűnnek majd. A gyártó az új modellek árát sem tette közzé, de borítékolható, hogy csillagászati összegekről van szó.

 

a címlapról

Hirdetés

Mi történik egy mobilappal a születése után?

2020. február 27. 19:48

Legtöbbször sajnos semmi. Ezen próbálunk változtatni egy ingyenes appmenedzsment meetuppal és egy 30 órás képzéssel. A store-ban való megjelenés az igazi munka kezdete: mérés, mérés, mérés, adat, felhasználói visszajelzések kezelése, ASO, monetizálás, marketing... és így tovább.