Szerző: Hlács Ferenc

2020. február 11. 16:44

Gigantikus modellekkel bővül a Samsung The Wall tévéinek sora

Az irdatlan, moduláris paneleket a vállalat továbbra is kereskedelmi felhasználásra szánja.

Promptolsz-e már padawan?

Januári, juniorokkal foglalkozó adásunk a téma felsőoktatási aspektusait nem érintette. Ezen most változtatunk.

Promptolsz-e már padawan? Januári, juniorokkal foglalkozó adásunk a téma felsőoktatási aspektusait nem érintette. Ezen most változtatunk.

Tovább híznak a Samsung "The Wall" néven ismert, moduláris Micro LED kijelzői: a főleg kereskedelmi felhasználásra szánt sorozat eddig, szerény 292 hüvelykes képátlónál tetőzött, 8K felbontás mellett, most viszont két új, nagyobb modellel is bővül a paletta. Az újfajta Micro LED modulokra épülő eszközök 437, sőt 583 hüvelykes képátlóval is elérhetők lesznek , ugyancsak 8K felbontással - a gigantikus panelek már csak méretüknél fogva sem valószínű, hogy sok nappaliban feltűnnek majd. A gyártó az új modellek árát sem tette közzé, de borítékolható, hogy csillagászati összegekről van szó.

 

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

MÁLNÁS

5

Tőzsdére megy a Raspberry Pi

2024. május 16. 14:00

Az elmúlt évek meghatározó áramköri lapkáit készítő technológiai cég papírjaival is lehet majd kereskedni a brit tőzsdén.