Szerző: Hlács Ferenc

2020. február 11. 16:44

Gigantikus modellekkel bővül a Samsung The Wall tévéinek sora

Az irdatlan, moduláris paneleket a vállalat továbbra is kereskedelmi felhasználásra szánja.

Jöhet a malware-cunami az iPhone-okra?

Nyílik az iOS, de tényleg annyira veszélyes ez? Annyira azért nem kell félni, elég sok kontroll van még az Apple-nél.

Jöhet a malware-cunami az iPhone-okra? Nyílik az iOS, de tényleg annyira veszélyes ez? Annyira azért nem kell félni, elég sok kontroll van még az Apple-nél.

Tovább híznak a Samsung "The Wall" néven ismert, moduláris Micro LED kijelzői: a főleg kereskedelmi felhasználásra szánt sorozat eddig, szerény 292 hüvelykes képátlónál tetőzött, 8K felbontás mellett, most viszont két új, nagyobb modellel is bővül a paletta. Az újfajta Micro LED modulokra épülő eszközök 437, sőt 583 hüvelykes képátlóval is elérhetők lesznek , ugyancsak 8K felbontással - a gigantikus panelek már csak méretüknél fogva sem valószínű, hogy sok nappaliban feltűnnek majd. A gyártó az új modellek árát sem tette közzé, de borítékolható, hogy csillagászati összegekről van szó.

 

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról