Szerző: Dömös Zsuzsanna

2023. február 28. 12:10

Idén jön az új Pokémon-játék, amiben aludni kell, nem kóricálni

Trailert kapott végre a Pokémon Sleep.

A Pokémon Góval elképesztő sikert befutott The Pokémon Company hosszú idő után pár új infóval jelentkezett rég várt termékével, a Pokémon Sleep című játékkal kapcsolatban. A mobilalkalmazást már 2019-ben bejelentette a stúdió, azóta semmit sem lehetett róla hallani, de most érkezett egy előzetes arról, hogy mire lehet számítani.

Jöhet a malware-cunami az iPhone-okra?

Nyílik az iOS, de tényleg annyira veszélyes ez? Annyira azért nem kell félni, elég sok kontroll van még az Apple-nél.

Jöhet a malware-cunami az iPhone-okra? Nyílik az iOS, de tényleg annyira veszélyes ez? Annyira azért nem kell félni, elég sok kontroll van még az Apple-nél.

A játék a mászkálós, szörnygyűjtögetős történetnél jóval nyugalmasabb lesz, elvégre lényegében egy zsebszörnyekkel tűzdelt alváskövetőről van szó: a felhasználó az alvása mennyiségétől és minőségétől függően vonz magához különféle lényeket.

A videók mellett bemutatkozott egy új eszköz, a Pokémon Go Plus Plus is, ami a Pokémon Góhoz fejlesztett kiegészítő új verziója, és a Pokémon Sleep-el is használható lesz - bár az alvós programnak egyébként nem lesz feltétele semmilyen kiegészítő vagy fitneszkarkötő, elég lesz hozzá magában az okostelefon.

Megjelenési dátumot továbbra sem árultak el a fejlesztők, de a tervek szerint még idén landol a program iOS és Android platformokon.

01:20
 

Introduction Video | Pokémon Sleep

Még több videó

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról