Szerző: Koi Tamás

2022. május 25. 14:02

Nevet vált és átalakítja portfólióját a ProtonMail

A korábban elsősorban biztonságos e-mail platformjáról ismert ProtonMail átalakította portfólióját, egyben Proton-ra változtatta a nevét, ezzel jelezve, hogy a szolgáltatás mostanra túllépett a titkosított e-maileken.

A ProtonMail a fokozott (személyes és) adatbiztonságra törekvő felhasználók egyik kedvenc e-mail platformjává vált az évek során, ám az indulása óta kissé eljárt az idő az eredeti csomagstruktúra felett - az üzemeltetők ezt felismerve most kissé leporolták a korábbi díjcsomag-struktúrát, a szolgáltatás nevét egyben Proton-ra változtatva, ezzel is jelezve, hogy a titkosított e-maileken túl is van élet.

proton_products

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart?

Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart? Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

A Proton a jövőben is ingyenesen kínálja majd a titkosított e-mail alapszolgáltatást, ami 500 MB helyett immár 1 GB tárhelyet nyújt, ugyanakkor továbbra is limitálja (150 db-ban) az egy nap elküldhető e-mailek, illetve a címkék és könyvtárak számát. 

A Mail Plus a korábbi egyetlen fizetős konstrukciót váltja majd, 4 euró/hónap helyett havonta 5 euróért a korábbinál lényegesen nagyobb, 4 GB helyett 15 GB online tárhelyet biztosítva, mely megosztható az e-mailek és a felhős tárhely (Proton Drive) között.

Végül újdonság az Unlimited csomag, mely a nevével ellentétben egyáltalán nem korlátlan, helyette 12 euróért 500 GB online tárhelyet kínál, egy helyett három domaint és összesen 15 fiókot támogat. A Proton Unlimited-be bekerül a cég VPN-szolgáltatása is, mely immár lényegesen több, 1700 szervercsatlakozást tartalmaz a világ 63 országából.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.