Szerző: Hlács Ferenc

2021. március 9. 11:19

Áldását adta a Microsoft-ZeniMax felvásárlásra az Európai Bizottság

A felelős versenyügyi hatóság nem talált problémákat a Bethesda anyavállalatának történelmi akvizíciója körül.

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori

Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Zöld utat kapott az Európai Bizottságtól a Microsoft a ZeniMax Media felvásárlására. A redmondi óriás tavaly szeptemberben jelentette be, hogy 7,5 milliárd dollárért megveszi a jól ismert Bethesda Softworks videojáték-kiadó anyacégét. Az üzletet az elmúlt hónapokban az Európai Bizottság is megvizsgálta, és mint a napokban kiderült, nem talált versenyügyi problémákat az akvizíció kapcsán. A felvásárlás lezárultával a Bethesda megtartja jelenlegi vezetőségét és továbbra is önállóan működik majd az új anyacég szárnyai alatt. A lépéssel a Microsoft játékstúdióinak száma 23-ra nő.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról