:

Szerző: Hlács Ferenc

2020. augusztus 10. 12:24

Hamarosan jöhetnek a hajtogatható kijelzős ebook-olvasók

Az E Ink Corporation által demózott technológiával kompaktabb és könyvszerűbb eszközök kerülhetnek piacra.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Ígéretes prototípust villantott az ebook-olvasókban használt kijelzőiről ismert E Ink Corporation: a vállalat hajlítható E Ink panellel szerelt, összecsukható készüléket mutatott be, amely az ismert, hajtogatható telefonokban látott felépítést Wacom érintőtoll-támogatással egészíti ki. A technológiával készült e-book olvasók így nem csak kompaktabbak lehetnek, de a kinyitással a hagyományos könyvek, illetve a stylusnak hála a jegyzetfüzetek élményét is jobban visszaadhatják. A prototípus persze elég ormótlan, ugyanakkor következő egy-két évben már jóval elegánsabb eszközökben is feltűnhetnek a hajtogatható E Ink kijelzők, remélhetőleg kereskedelmi forgalomban is.

02:10
 

Foldable E INK Note Taking WACOM e-Reader with a light

Még több videó

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 24. 18:25

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.