Szerző: Hlács Ferenc

2020. augusztus 10. 12:24

Hamarosan jöhetnek a hajtogatható kijelzős ebook-olvasók

Az E Ink Corporation által demózott technológiával kompaktabb és könyvszerűbb eszközök kerülhetnek piacra.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda

Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Ígéretes prototípust villantott az ebook-olvasókban használt kijelzőiről ismert E Ink Corporation: a vállalat hajlítható E Ink panellel szerelt, összecsukható készüléket mutatott be, amely az ismert, hajtogatható telefonokban látott felépítést Wacom érintőtoll-támogatással egészíti ki. A technológiával készült e-book olvasók így nem csak kompaktabbak lehetnek, de a kinyitással a hagyományos könyvek, illetve a stylusnak hála a jegyzetfüzetek élményét is jobban visszaadhatják. A prototípus persze elég ormótlan, ugyanakkor következő egy-két évben már jóval elegánsabb eszközökben is feltűnhetnek a hajtogatható E Ink kijelzők, remélhetőleg kereskedelmi forgalomban is.

02:10
 

Foldable E INK Note Taking WACOM e-Reader with a light

Még több videó

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról