Szerző: Koi Tamás

2020. június 19. 13:34

Saját podcast show-t kapnak a DC szuperhősök

Exkluzív szerződést kötött a világ legnagyobb zeneistreaming- és podcast platformjának számtó svéd Spotify és a Warner Bros, melynek eredményeképpen a DC képregényhősök sztorijai saját podcastepizódokat kapnak.

Batman, Superman, Wonder Woman és az egész Igazság Ligája, no meg persze a főellenségek rövidesen podcastekben is összecsaphatnak - a világ legnagyobb zenei streaming- és podcastplatformja, a svéd Spotify és a Warner Bros. most aláírt, több évre szóló megállapodásának köszönhetően. 

dc_heroes

Alkalmazásfejlesztés mindenkinek webinár a Microsofttal (x)

Ismerd meg, hogyan tudsz kódolás nélkül alkalmazásokat létrehozni, adatokat elemezni és folyamatokat automatizálni a Microsoft Power Platform segítségével.

Alkalmazásfejlesztés mindenkinek webinár a Microsofttal (x) Ismerd meg, hogyan tudsz kódolás nélkül alkalmazásokat létrehozni, adatokat elemezni és folyamatokat automatizálni a Microsoft Power Platform segítségével.

Az együttműködés - mely a bejelentés szerint most először kiterjed a teljes DC univerzumra - révén az ikonikus karakterek saját, meghatározott időközönként megjelenő podcast show-t kaphatnak majd. A megállapodás további, pontosan nem részletezett "kreatív munkákra" is kiterjed majd, mindazonáltal senkinek ne férjen kétség hozzá, hogy ezáltal a podcast, mint műfaj újabb, jelentős méretű rajongótábor körében válhat igazán kedveltté. 

A konkurencia egyébként már korábban lépett, a Marvel a Pandora tulajdonosával, a SiriusXM-mel kötött hasonló tartalmú megállapodást.

Június 23-án a modern fejlesztői környezetek biztonságával foglalkozó ingyenes meetup lesz. Kiderül hogyan kell a biztonságot a cég kultúra részéve tenni, hogyan lehet skálázni mindezt a deploy sebességével együtt, és lesz szó a Docker és Kubernetes biztonságáról is.

a címlapról

Hirdetés

Találkozzunk, idén is lesz SYSADMINDAY!

2021. június 19. 11:10

Duna melletti szabadtéri helyszínen, a Budapest Gardenben idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt, az IT-üzemeltetők világnapját. Hosszú hónapok bezártsága után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal, szakmázzunk, és sörözzünk együtt.