Szerző: Hlács Ferenc

2020. március 5. 12:18

Böngészőben is 4K streaminggel bővít a Google Stadia

Szépen bővül a Google játékstreaming szolgáltatásának funkciópalettája.

Megérkezett a régóta ígért 4K támogatás a Google játékstreaming szolgáltatásának böngészős felületére, legalábbis egyes felhasználóknál - a funkciót, ahogy lenni szokott, a cég több lépcsőben teszi elérhetővé a játékosok számára. Az újításról először a 9to5Google számolt be, kiemelve, hogy a 4K játék Chromecast Ultrával már eddig is lehetséges volt, más platformokon ugyanakkor még váratott magára.

googstadia

Toxikus vezetők szivárványa

Az IT munkakörülményeket, a munkahelyi kultúrát alapjaiban határozzák meg a vezetők, főleg ha még toxikusak is.

Toxikus vezetők szivárványa Az IT munkakörülményeket, a munkahelyi kultúrát alapjaiban határozzák meg a vezetők, főleg ha még toxikusak is.

A 4K játékstreaminghez a Stadia havi 10 dolláros Pro csomagját kell igénybe venni, továbbá papírforma szerint "kiváló", legalább másodpercenkénti 35 megabites internetkapcsolatra van hozzá szükség - a lap tapasztalatai szerint ugyanakkor a szolgáltatás által "jó" illetve "ok" kategóriába sorolt, lassabb kapcsolat mellett is sikerült életre hívni a 4K felbontást. Ez az opció a későbbiekben számottevő versenyelőnyt jelenthet a funkciópalettáját még építgető Stadia számára az olyan, egyre fenyegetőbb riválisokkal szemben, mint az egymillió felhasználós mérföldkövet nemrég átlépő Nvidia GeFroce Now.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról