Szerző: Bodnár Ádám

2000. október 31. 17:40

Az Intel és a Vignette világszintű e-business együttműködése

[Mmd] Az Intel Corporation és a Vignette Corp. stratégiai fontosságú, globális e-business szövetségének középpontjában a Vignette piacvezető V/5 E-business Application Platform megoldása és az Intel processzoraival működő szerverek állnak. Az őszi Internet World kiállításon bejelentett kezdeményezés olyan Intel-alapú szerverekre épülő szoftvercsomag-megoldásokat kíván a vállalati felhasználók rendelkezésére bocsátani, amelyek jelentősen csökkentik az elektronikus üzletviteli alkalmazások kifejlesztésének költségeit és bevezetésük átfutási idejét. Ez a szemlélet valamennyi érdeklődő vállalkozás számára elérhetővé teszi azokat az e-business funkciókat, amelyeket eddig csupán néhány szerencsés nagyvállalat tudott megfizetni.

A partnerek együttműködésre készülnek a technológiai fejlesztés terén, és tervezési, értékesítési valamint marketing erőforrásaik közös bevetésével kívánják kielégíteni az e-business megoldások iránt érdeklődő közép- és nagyvállalatok igényeit. A kezdeményezés induló szakaszában a távközlési, a vezeték nélküli és az elektronikus adatforgalmat bonyolító (e-marketplace exchange) szektorok lehetőségeire összpontosítanak.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról