Szerző: Ady Krisztián

2000. október 14. 01:42

Ha nem csak játszani szeretsz, de szívesen fejlesztenél is...

A készülő magyar FPS, a Heaven Tourist fejlesztőcsapata keres olyan grafikusokat, 3D modellezőket, és 3D Studio használatában jártas pályaszerkesztőket, akik szívesen részt vennének a játék további fejlesztésében. Az érdeklődők jelentkezhetnek a következő e-mail címen: heaventourist@jatekok.hu . A játék weblapját erre a linkre kattintva érheted el.

A készülő magyar FPS, a Heaven Tourist fejlesztőcsapata keres olyan grafikusokat, 3D modellezőket, és 3D Studio használatában jártas pályaszerkesztőket, akik szívesen részt vennének a játék további fejlesztésében. Az érdeklődők jelentkezhetnek a következő e-mail címen: heaventourist@jatekok.hu.

A játék weblapját erre a linkre kattintva érheted el.

Fejlesztések a 0.90-es teszt óta:

- Részleges DirectX 8 átírás
- MOD interfész
- menü (szöveges fájlokból betöltve)
- futás közben is cserélhető nyelvmodulok (az engineben is, szöveges fájlokból betöltve)
- irányított gravitáció
- rendes irányítás és keybinding (4 gomb parancsonként)
- új konzol (színek, on-screen mód, szövegbemenet, parancsértelmező, history)
- új paraméterértelmező
- drag & drop támogatás ;)
- röppálya-, és átütés számítás a lövedékekhez valós ballisztikai adatok alapján
- Multiplayer TCP/IP és IPX protokolon, soros kábelen és modemen telefonon keresztül (egy szerverre mind a négy módszerrel lehet csatlakozni egyidőben)
- dedikált szerver
- skelatial animation (félkész)
- rengeteg hibajavítás. (pl. jó a joystick, a MipMapLODBias tényleg állítható (a homályos textúrák ellen), inaktív ablakban indítva is van billentyűzet.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról