:

Szerző: mz

2000. október 29. 18:56

Ericsson UMTS rendszer az Orange hálózatában

[Noguchi] Az Orange, a France Telecom csoport tagja az Ericsson-t választotta harmadik generációs UMTS hálózata globális beszállítójául.
Az Orange bejelentése megerősíti az Ericsson a mobil Internet világában betöltött vezető szerepét. Az eddig bejelentett 22 harmadik generációs hálózat-megrendelés közül 17-et az Ericsson nyert el.
Az Ericsson a svéd Gävle-i harmadik generációs bázisállomás-gyártó üzem átadásával, és további két - egy svéd és egy amerikai gyártóegység - üzembe helyezésével felkészült a harmadik generációs mobilhálózatok elterjedésére. A vállalat együttműködési szerződést kötött a Skanska és az NCC építőipari vállalattal a kulcsrakész harmadik generációs hálózatok gyors kiépítése iránt jelentkező globális kereslet kielégítésére. Nemrégiben megvásárolta a Microwave Power Devices vállalatot, a harmadik generációs rendszerek alapvető elemét képező nagyteljesítményű mikrohullámú erősítők piacvezető gyártóját.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 04:24

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.