Szerző: Koi Tamás

2024. március 19. 13:18

Új külsőt és funkciókat kapott a Cristo autós "szuperapp"

Tegnap megjelent a Cristo autós "szuperapp" új verziója, mely a megjelenése óta a legnagyobb ráncfelvarrást hozta a platform számára.

Március közepén megérkezett a teljes egészében magyar fejlesztésű Cristo autós applikáció legújabb, 8.0-s verziója, mely számos, elsősorban a dizájnt érintő változást hozott be a platformra, melyek megágyazhatnak későbbi új funkciók megjelenésének.

Az app - mely elsősorban a használatalapú casco révén vált az autósok körében ismertté és kedveltté - megújult menürendszert kapott, így elsősorban a vezérlőpult teljesen testre szabhatóvá vált a widgetek révén. Megújult a térkép is, ahol jelenleg a parkolás funkció érhető el, de a fejlesztők ígérete szerint itt újabb fejlesztések várhatók még a későbbi verziókban.

cristo8

Szintén újdonság a "szupergombnak" nevezett központi ikon, mellyel indítható parkolás, autópálya matrica vásárlás, illetve itt lehet rögzíteni tankolást vagy töltést is - ez utóbbi két funkció a korábbi verziókban még nem volt megtalálható.

Mindent vivő munkahelyek

Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

Mindent vivő munkahelyek Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

Megújult emellett az eseménynézet is, melyen mostantól a megtett utak mellett a parkolások és a fenti tankolás/töltési megállók is megjelennek - az app itt továbbra is pontozza a megtett utak során a vezetőt, szigorúan edukatív céllal (legalábbis egyelőre).

A Pro előfizetők természetesen az új verzióban is elérhetik a Beat telemetriai eszközre épülő kényelmi extrákat (a használatalapú casco biztosításon túl), így a parkolási zóna figyelmeztetést, az automatikus parkolás leállítást és a fizetős pályaszakaszról szóló figyelmeztetést.

Akit pedig furdal a lelkiismeret az autózás karbonlábnyoma miatt, az továbbra is ültethet fákat, melyre a Cristo appon keresztül is van akár lehetőség.

a címlapról