:

Szerző: Dömös Zsuzsanna

2023. december 4. 14:15

Digitális avatárként nyomják tovább a KISS zenekar tagjai

A Madison Square Gardenben tartott utolsó koncerten a Kiss bemutatta azokat a kortalan digitális avatarokat, akik a későbbiekben a zenészek helyett viszik majd a show-t, és termelik nekik a pénzt.

Minden idők egyik legsikeresebb glam rock bandája, a KISS pár napja adta búcsúkoncertjét a New York-i Madison Square Gardenben, egészen pontosan utolsó élő koncertjét, de ezzel nincs vége teljesen a dalnak. A KISS zenekar fellépéseire a jövőben is el lehet látogatni, amennyiben a koncertlátogatókat nem zavarja, hogy a hús-vér zenészek helyett négy digitális avatárt fog a színpadon látni.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

A több éve tartó „The End of the Road” turné befejezéseként mutatkozott be az új virtuális banda, ami a jelenlegi bandatagok - Paul Stanley, Gene Simmons, Tommy Thayer és Eric Singer  - digitális replikáiból áll, köszönhetően a Pophouse Entertainment és a George Lucas Industrial Light&Magic közös munkájának.

Paul Stanley énekes-gitáros felvezetése szerint ezzel egy új korszak kezdődik a banda történetében – ez úgy tűnik az avatarokkal való pénzkeresést jelenti. A műsor mögött álló cég, a Pophouse Entertainment számára nem ismeretlen a terep, már több mint egy éve dolgozik az ABBA együttes digitális változataira építő ABBA Voyage show-kon, és úgy tűnik, a következő partnere a formátum alkalmazásában a KISS.

A Bloomberg szerint az ABBA avatarműsorok hetente 2 millió dollárt hoznak a konyhára, így a KISS (és avatarjai) is jól járhatnak az üzlettel, hasonló, ha nem ennél is több bevételt valószínűsítve.

02:03
 

KISS - A NEW ERA BEGINS

Még több videó

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 30. 22:53

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.