:

Szerző: Dömös Zsuzsanna

2023. október 25. 12:54

Bebarangolhatóvá vált a Via Transilvanica a Google Utcaképpel

A Romániát átszelő turisztikai és zarándokút, a Via Transilvanica több mint 850 kilométere immár digitálisan is felfedezhető a Google szolgáltatásában.

A Google Street View (Utcakép) panorámaképein keresztül ősztől már a Via Transilvanica útvonal nagy részét is bebarangolhatják az internetezők – jelentette be a Google blogposztjában.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek

Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A körülbelül 1400 kilométeres útvonal több mint 850 kilométerét lefedő felvételeket egy speciális, kifejezetten erre a célra tervezett, panorámakamerával felszerelt tricikli segítségével sikerült elkészíteni idén augusztusban. A látványosabb szakaszok közt említhető a 16. századi sucevițai kolostor és a Teleky-kastély is.

 A Via Transilvanica Románia első hosszú, 1400 kilométeres túraútvonala, amely 20 különböző etnikai és kulturális régiót (többek között Székelyföldet is) és mintegy 400 települést érint Putnától Szörényvárig, köztül 12 UNESCO világörökségi helyszínt is.

via_trans_

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. május 3. 18:21

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.