Szerző: Dömös Zsuzsanna

2023. október 25. 12:54

Bebarangolhatóvá vált a Via Transilvanica a Google Utcaképpel

A Romániát átszelő turisztikai és zarándokút, a Via Transilvanica több mint 850 kilométere immár digitálisan is felfedezhető a Google szolgáltatásában.

A Google Street View (Utcakép) panorámaképein keresztül ősztől már a Via Transilvanica útvonal nagy részét is bebarangolhatják az internetezők – jelentette be a Google blogposztjában.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda

Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

A körülbelül 1400 kilométeres útvonal több mint 850 kilométerét lefedő felvételeket egy speciális, kifejezetten erre a célra tervezett, panorámakamerával felszerelt tricikli segítségével sikerült elkészíteni idén augusztusban. A látványosabb szakaszok közt említhető a 16. századi sucevițai kolostor és a Teleky-kastély is.

 A Via Transilvanica Románia első hosszú, 1400 kilométeres túraútvonala, amely 20 különböző etnikai és kulturális régiót (többek között Székelyföldet is) és mintegy 400 települést érint Putnától Szörényvárig, köztül 12 UNESCO világörökségi helyszínt is.

via_trans_

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról