Szerző: Dömös Zsuzsanna

2023. augusztus 29. 14:18

Cáfolja az ASUS a Zenfone elkaszálásáról szóló pletykát

A fél techsajtót bejárta a hír, miszerint az Asus elkaszálja a Zenfone-sorozatot, de a gyártó szerint szó sincs erről.

A tajvani sajtóból kapott híresztelések nyomán több portál is megírta a napokban, hogy az ASUS teljesen beszántaná a 2014 óta futó Zenfone-sorozatot, amelynek legutóbbi darabja a korrekt hardverrel ellátott Zenfone 10.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek

Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A feltételezésnek az adhatott alapot, hogy a szivárogtatók elmondása szerint a cég a szérián dolgozó csapat tagjait a gamer eszközökre fókuszáló ROG-csapatba mozgatná át, és némi újrastruktúrálás történik a telefonos üzletágban.

Az ASUS hivatalos közleménye szerint nem a Zenfone 10 a sorozat utolsó generációja, és továbbra is marad a telefonos üzletág két fő termékcsaládja, a ROG Phone és a Zenfone is – olyannyira, hogy a 2024-es kínálattal kapcsolatban is lehet lassan bejelentésekre számítani. 

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

DÁP

9

Kanyarban a digitális személyi

2024. május 13. 14:45

Ősztől okostelefonnal is igazolhatják magukat azok, akik csatlakoznak a Digitális állampolgárság programhoz.

EUROPOL

0

Feltörték az Europol oldalát

2024. május 13. 13:53

Az Europol ellen elkövetett támadást magára vállaló hackercsoport szerint titkosított rendőrségi dokumentumokat sikerült letölteniük.