Szerző: Dömös Zsuzsanna

2023. augusztus 1. 10:10

2024 végén jöhet a Nintendo Switch 2

Úgy tűnik, ezt a dátumot már sikerülhet tartani.

Egy ideje már hallani híreszteléseket a Nintendo Switch utódjával kapcsolatban, a legutóbbi sejtések szerint az új hardver csak 2024 második felében érkezhet a boltok polcaira – jelentette a VGC belsős forrásokra hivatkozva. Ez nagyjából egybevág Shuntaro Furukawa, a Nintendo elnökének befektetők előtt tett kijelentésével, miszerint a konzol várhatóan a 2023-as pénzügyi év után kerülhet piacra, ami 2024. március 31-én ér véget.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek

Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

Ugyan hivatalos megerősítés egyelőre nincs a pontos tervezett dátummal kapcsolatban, ez a két szivárgás legalább közelít egymáshoz, azzal ellenben, hogy korábban 2020-as és 2021-es megjelenésekről is lehetett hallani. A Nintendo Switch márciusban lett hatéves, ebből kiindulva a 2024-es év végi, vagy 2025 év eleji generációváltás időszerűnek tűnik. Mindeközben a konzol eladásai csökkenő tendenciát mutatnak: a 2022-ben leszállított mennyiség 22 százalékkal kevesebb volt, mint a megelőző évben, az aktuális pénzügyi évre pedig további 15 százalékos csökkenést jelez előre a vállalat.

A források további morzsákat is elhintettek, többek közt azt, hogy az újgenerációs konzolba cartridge-eket is lehet majd helyezni, és hogy a gyártási költségek lefaragása érdekében OLED helyett LED kijelzőt kap az eszköz. A megjelenés közeledésére utalhat már az is, hogy az elmondások alapján a Nintendo már a szükséges devkitek is eljuttatta a fejlesztőkhöz.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

DÁP

9

Kanyarban a digitális személyi

2024. május 13. 14:45

Ősztől okostelefonnal is igazolhatják magukat azok, akik csatlakoznak a Digitális állampolgárság programhoz.

EUROPOL

0

Feltörték az Europol oldalát

2024. május 13. 13:53

Az Europol ellen elkövetett támadást magára vállaló hackercsoport szerint titkosított rendőrségi dokumentumokat sikerült letölteniük.