Szerző: Koi Tamás

2023. május 30. 11:44

Luxus-sportmercik ihlette luxusnotebookot dobott össze az MSI

A Mercedes logója az autóipar egyik leginkább tekintélyt parancsoló emblémája, ha pedig az AMG is társul mellé, akkor garantált nem csak a fényűzés hanem a kiemelkedő teljesítmény is - akárcsak az MSI új notebookjánál.

Az autógyártók és a noteszgépgyártók együttműködése egyáltalán nem új keletű jelenség, 2005-ben az Acer a Ferrari F1-es csapatának szponzoraként rukkolt elő elsőként az olasz márka logóját hordozó, stílszerűen Maranello red-re festett luxusnotival, majd jött az Asus a Lamborghini-szériával, és most hosszú évek után egy másik tajvani gyártó, az MSI is meglátta a drága sportkocsik után a drága sportkocsik logóját viselő drága notebookokban az üzleti lehetőséget.

msi_stealth_16_mercedes_amg_motorsport

Hány adag sültkrumplit bír el 25 Kubernetes klaszter? (x)

Globálisan napi akár 2,5 millió rendeléssel is megbirkóznak az RDI Hungary által fejlesztett háttérrendszerek és mobilalkalmazások.

Hány adag sültkrumplit bír el 25 Kubernetes klaszter? (x) Globálisan napi akár 2,5 millió rendeléssel is megbirkóznak az RDI Hungary által fejlesztett háttérrendszerek és mobilalkalmazások.

A cég a most zajló CES-en mutatta be Stealth 16 Mercedes-AMG Motorsport nevű újdonságát, mely ezúttal a Mercedes-Benz tulajdonában lévő ikonikus német tuningmárka logóját és egyéb dizájnjegyeit viseli magán, egy ennek megfelelően meglehetősen feltuningolt noteszgépen.

A gépben a jelenleg elérhető csúcs Intel mobilprocesszor (Core-i9 13900H) és csúcs Nvidia GPU (Geforce RTX 4070) mellett 32 GB memória és 2 TB-os villámgyors SSD is lapul, a 16 hüvelykes OLED-megjelenítő felbontása 3840x2400 pixel lett. A gép emellett RGB-s billentyűzetet is kapott, mert miért is ne.

A 3200 euróért érkező gép csomagjában mercis egérpad, egér (szintén RGB világítással) és pendrive is található.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról