Szerző: Dömös Zsuzsanna

2023. február 9. 13:08

Eddig nem létező pozícióra nevezett ki vezetőt az Apple

Szétválasztják a cupertinóiak az emberi erőforrásokat és az értékesítést, amihez egy új pozíció is társul.

A Medtronic orvostechnikai eszközgyártótól érkezik az Apple vezetői csapatába Carol Surface, aki egy eddig nem létező pozíciót fog betölteni a cégen belül. Ő lesz az Apple első „Chief People Officer” vezetője, amit lényegében az emberi erőforrásokért felelős igazgatói szerepet takarja. A munkavállalokért felelős Surface márciustól látja el feladatait, és közvetlenül a vezérigazgató Tim Cooknak fog jelenteni.

Mindent vivő munkahelyek

Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

Mindent vivő munkahelyek Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

A pszichológiából doktorált, ipari és szervezeti pszichológiára specializálódott Surface korábban a Medtronic emberi erőforrásokért felelős ügyvezető alelnöki posztját töltötte be közel 10 éven át, előtte pedig megfordult a Best Buy-nál és a Pepsi-nél is.

Surface érkezése magával hozza, hogy a vállalatnál több mint 30 éve dolgozó veterán, a kereskedelemért és emberi erőforrásokért felelős részleg alelnöke, Deirdre O’Brien szerepköre átalakul, az új vezetőnek köszönhetően ugyanis már nem kell HR-rel foglalkoznia, teljes munkaidőben az értékesítési területre fókuszálhat.

carol_surface

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról