Szerző: Koi Tamás

2022. január 10. 13:10

Váratlanul távozott a Meta kommunikációs vezetője

Nincs könnyű helyzetben mostanában a Meta kommunikációs részlege - rossz nyelvek szerint Facebook a névváltására is a céget a tavalyi évben sorra érő kisebb-nagyobb botrányok miatt volt szükség, és ha ez nem lenne elég, most távozik a kommunikációs vezető is.

A Meta (korábban Facebook) kommunikációs vezetőjének lenni emberes kihívás mostanában, különösen a céget az utóbbi időben ért támadások, vádak tükrében, melyek tevékenyen hozzájárulhattak ahhoz, hogy - legalábbis egyes spekulációk szerint - idő előtt új márkanevet vezessenek be a vállalatnak.

Miért érdemes belevágnod az első hazai FinOps képzésbe?

Összefoglaltuk röviden, hogy miért érdemes részt venni a május 18-án induló az online tanfolyamon.

Miért érdemes belevágnod az első hazai FinOps képzésbe? Összefoglaltuk röviden, hogy miért érdemes részt venni a május 18-án induló az online tanfolyamon.

Hogy felettesei nyomására, vagy saját döntésre alapozva, az nem derül ki, mindenesetre a hétvégén bejelentette a cég, hogy távozik a társaság kommunikációs vezetője, John Pinette, aki 2019 óta töltötte be ezt a pozíciót. Pinette korábban többek között Bill Gates magánalapítványának, a Gates Ventures-nek volt a kommunikációs vezetője, de dolgozott korábban vezető kommunikációs pozícióban a Google-nél és a Microsoftnál is.

Pinette távozásának okáról és körülményeiről egyelőre mindegyik érintett fél mélyen hallgat, a Meta egy szűkszavú nyilatkozatban további sok sikert kívánt a szakembernek, akinek helyét ideiglenesen Chris Norton, a belső kommunikációért felelős alelnök veszi át.

 

Május 17-én, kedden "Bevezetés az Ansible alapú automatizációba" címmel online képzést indít a HWSW, ezért most összefoglaltuk röviden, hogy miért érdemes részt venni ezen a tanfolyamon.

:
a címlapról

Hirdetés

Miért érdemes belevágnod az első hazai FinOps képzésbe?

2022. május 16. 07:40

Május 18-án, szerdán "FinOps, avagy a felhős költségoptimalizálás alapjai" címmel online képzést indít a HWSW, ezért most összefoglaltuk röviden, hogy miért érdemes részt venni ezen a tanfolyamon.