Szerző: Koi Tamás

2021. július 6. 09:25

Élesedett az OTP új mobilbankja és internetbankja

Megújította internetes és mobilbanki platformjait az ország legnagyobb kereskedelmi bankja, az OTP Bank. Az új platformok használatához új szerződést kell kötni a bankkal.

Hosszú, először zárt, majd nyílt tesztidőszakot követően élesedett az OTP Bank új digitális platformja, mely a pénzintézet internetes banki felületéből és egy Android valamint iOS platformon egyaránt elérhető mobilalkalmazásból áll. Az új felületek jelenleg már valamennyi, OTPdirekt internetbanki szolgáltatási szerződéssel rendelkező ügyfél számára elérhetőek - ehhez azonban szükséges egy új, "Digitális Szolgáltatási Szerződés" megkötése, ahol új belépési azonosítókat kell regisztrálniuk a felhasználóknak.

A regisztráció a digitális szolgáltatásra elindítható a korábbi alkalmazásokból, az OTP Bank honlapjáról, vagy az új mobilalkalmazás letöltésével az App Store, illetve Google Play felületeken keresztül. A letöltést követően az ügyfelek néhány egyszerű lépéssel létrehozhatják digitális felhasználói fiókjukat, amellyel megkötik a szerződést.

Az AWS céges kultúrájával frissít a Deutsche Telekom IT Solutions (x)

Nagy belső változáson megy keresztül a közel 5000 magyarországi alkalmazottal rendelkező cég.

Az AWS céges kultúrájával frissít a Deutsche Telekom IT Solutions (x) Nagy belső változáson megy keresztül a közel 5000 magyarországi alkalmazottal rendelkező cég.

Ezt követően már ki is próbálhatják az új internetbanki és mobilbanki funkciókat, melynek egyik meghatározó, új funkciója a kiadásfigyelő, mellyel könnyen és áttekinthetően követhetik a számlatulajdonosok pénzügyeik alakulását. A rendszer automatikusan felismeri a tételeket és a különböző szempontok szerint - például számlák, rezsi, bevásárlás, közlekedés – a megfelelő költési kategóriába sorolja, majd egy látványos diagramon meg is jeleníti azokat. Ez összevethető az elmúlt három hónap átlagos havi költéseiével is, valamint az is nyomon követhető vele, hogy az aktuális havi költés hol tart az átlagoshoz képest.

A fentieken túl az új platform tartalmaz egy a megtakarítások könnyebb áttekinthetőségét biztosító portfóliónézetet, internetes kártyás vásárlásnál használható az erős hitelesítéshez, továbbá SMS-ek helyett push üzeneteket küld a tranzakciókról. 

2021. október 25-én 8 alkalmas, 24 órás online képzést indít a HWSW, mely a világ legnagyobb felhős platformjába nyújt alapos bevezetést, gyakorlatorientált keretek kötött.

a címlapról

feketelista

9

Tovább bombázzák a Honort

2021. október 15. 13:33

Republikánus képviselők szerint a gyártót egyértelműen feketelistára kell tenni.

Hirdetés

Ráléptünk a gázra!

2021. október 17. 23:57

Dübörög a HWSW free! meetupsorozat, októberben modern webfejlesztés és CI/CD témákkal jövünk, de indulnak új online képzéseink is, melyek az AWS, a Kubernetes security, és a microservice architektúra alapjaiba nyújtanak betekintést.