:

Szerző: Koi Tamás

2021. január 29. 13:59

A Facebookra is betörhetnek a hírlevelek

A hírlevelek mondhatni reneszánszukat élik. Persze ez is, mint oly sok minden furcsaság, a COVID-19 járványnak köszönhető, hiszen a tartalomelőállítók részéről ha lehet, most még nagyobb az igény arra, hogy minél szélesebb kört elérjenek.

Hírlevélszolgáltatás indítását tervezi a Facebook, írja a New York Times alig pár nappal azután, hogy a Twitter bejelentette, felvásárolta az egyik nagy amerikai hírlevélszolgáltatót, a Revue-t. Az elsősorban újságírók és írók számára fejlesztendő rendszer részletei egyelőre titkosak, illetve még meglehetősen képlékenyek, az ugyanakkor tudható, hogy Mark Zuckerberg a szívügyének tekinti a COVID-19 járványhelyzet miatt egzisztenciájukat vesztett médiamunkások és más, alapvetően írásból élők sorsát.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

A hírlevél, illetve a hírlevél-biznisz egyébként is reneszánszát éli, a szolgáltatások évek óta egyre népszerűbbek, ráadásul a helyzetükön a koronavírus világjárvány is segített. Nem véletlen, hogy a legnagyobb közösségi szolgáltatások körében is egyre népszerűbbek ezek az ósdinak tűnő kommunikációs formák, melyek új lehetőséget nyújtanak a követőkkel való kommunikációra, illetve a követők toborzására.

Az új eszközök a Facebook Journalism Project keretén belül jelenhetnek majd meg, hogy pontosan milyen formában és milyen funkciókkal, azt egyelőre nem tudni, miként az sem világos, mikor lehet az új funkciók megjelenésére számítani.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 01:51

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.