Szerző: Koi Tamás

2021. január 21. 14:26

Megjelent a Twitteren a VW csoport elnöke, azonnal trollkodott is egyet

Twitter-fiókot nyitott a Volkswagen csoport elnöke, Herbert Diess, aki első üzenetében azonnal beszólt Elon Musknak.

Herbert Diessnek nemrég még a vádlottak padján kellett ülnie a VW csoport elnökeként a dieselgate miatt, az ügy elrendezését követően azonban a világ legnagyobb autógyártójának vezetője is inkább bölcsen előre tekint - most például fiókot nyitott a Twitteren, ahol azonnal megragadta az alkalmat, hogy beszóljon a villanyautózás és rakétafejlesztés amerikai fenegyerekének, Elon Musknak:

 

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart?

Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart? Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

Azon kívül, hogy Diess ezzel kipipálta a kötelező kört, egyelőre nem tudni, mit is fog csinálni a cégvezér a Twitteren, ahol egyébként Musk legendásan aktív, és saját profilján keresztül gyűjti (vagy ha nem is ő, hát az általa megbízott csapat) a Tesla modellekkel kapcsolatos fejlesztési javaslatokat, panaszokat.

Diessről ezt nehéz elképzelni, már csak azért is, mert rosszmájú vélemények szerint aligha győzné az ID.3 szoftveres bugjai miatt rá zúduló panaszáradatot kezelni a német üzletember, akit egyébként is pont az ID.3 simának nemigen nevezhető rajtja miatt fosztottak meg a vezérigazgatói széktől.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.