:

Szerző: Koi Tamás

2021. január 21. 14:26

Megjelent a Twitteren a VW csoport elnöke, azonnal trollkodott is egyet

Twitter-fiókot nyitott a Volkswagen csoport elnöke, Herbert Diess, aki első üzenetében azonnal beszólt Elon Musknak.

Herbert Diessnek nemrég még a vádlottak padján kellett ülnie a VW csoport elnökeként a dieselgate miatt, az ügy elrendezését követően azonban a világ legnagyobb autógyártójának vezetője is inkább bölcsen előre tekint - most például fiókot nyitott a Twitteren, ahol azonnal megragadta az alkalmat, hogy beszóljon a villanyautózás és rakétafejlesztés amerikai fenegyerekének, Elon Musknak:

 

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Azon kívül, hogy Diess ezzel kipipálta a kötelező kört, egyelőre nem tudni, mit is fog csinálni a cégvezér a Twitteren, ahol egyébként Musk legendásan aktív, és saját profilján keresztül gyűjti (vagy ha nem is ő, hát az általa megbízott csapat) a Tesla modellekkel kapcsolatos fejlesztési javaslatokat, panaszokat.

Diessről ezt nehéz elképzelni, már csak azért is, mert rosszmájú vélemények szerint aligha győzné az ID.3 szoftveres bugjai miatt rá zúduló panaszáradatot kezelni a német üzletember, akit egyébként is pont az ID.3 simának nemigen nevezhető rajtja miatt fosztottak meg a vezérigazgatói széktől.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 30. 15:46

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.