:

Szerző: Koi Tamás

2020. augusztus 24. 14:28

Ilyen a tényleg olcsó mobiladat

Vannak a világnak olyan tájai, ahol a mobil adatforgalom - több okból fakadóan - töredékébe kerül az európainak, köztük a magyarnak. Íme egy szemléletes példa.

India az egyik legnagyobb mobilpiac a világon, a szolgáltatási kör, illetve az előfizetői bázis bővülése pedig többek közt annak köszönhető, hogy a helyi operátorok mindenféle kreatív marketingakciókkal próbálják fogyasztásra bírni az ügyfeleket. Mint látható, minden szempontból.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Itt van például az egyik népszerű helyi chipsmárka, az Uncle Chipps és az Airtel közös akciója, ahol egy zacskó chips elfogyasztása 2 GB-tal gazdagíthatja az előfizető adatkeretét. Az ehhez hasonló, az FMCG szektorral összefogva kiötölt akciók egyébként rendkívül népszerűnek számítanak Indiában, de Magyarországon is lehetett már találkozni hasonlóval, ahol az egyik kólamárka adott 500 MB-nyi adatot a dobozos üdítő vásárlóinak.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 10:36

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.