Szerző: Hlács Ferenc

2020. július 2. 12:26

Páros előfizetést indít a Spotify

Az új konstrukcióval az egy háztartásban élő párok járhatnak jól.

Promptolsz-e már padawan?

Januári, juniorokkal foglalkozó adásunk a téma felsőoktatási aspektusait nem érintette. Ezen most változtatunk.

Promptolsz-e már padawan? Januári, juniorokkal foglalkozó adásunk a téma felsőoktatási aspektusait nem érintette. Ezen most változtatunk.

Új előfizetési konstrukciót jelentett be a Spotify, amellyel a zenestreaming szolgáltatás kifejezetten a párokat célozza meg. A Premium Duo előfizetéssel az egy fedél alatt élő párok az első hónapban ingyen, utána havi 6,5 euróért kaphatnak két prémium fiókot, vagyis olcsóbban jönnek ki, mint ha a havi 8 eurós családi csomagot vennék (ketten) igénybe. A Duo előfizetőknek a Spotify személyre szabott, folyamatosan frissülő Duo Mix lejátszási listát is készít, amelyben mindkét fél aktuális kedvelt számai ott vannak. Akárcsak az eddigi előfizetési formák, a Premium Duo is bármikor lemondható.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

MÁLNÁS

6

Tőzsdére megy a Raspberry Pi

2024. május 16. 14:00

Az elmúlt évek meghatározó áramköri lapkáit készítő technológiai cég papírjaival is lehet majd kereskedni a brit tőzsdén.