:

Szerző: Hlács Ferenc

2020. február 27. 15:14

Akár egy hónapig visszaválthatók a GOG-ban vett játékok

A platform frissített irányelvei bőven hagynak időt a vásárlások átgondolására.

Új pénzvisszatérítési irányelveket vezet be a GOG, az online játékboltban immár a vásárlást követő 30 napon belül lehetőség van visszaváltani a játékokat, még akkor is, ha ez időn belül a felhasználó letöltötte és játszott is az adott címmel. Egészen idáig a letöltést követően csak akkor volt lehetőség a játék árának visszaigénylésére, ha a szoftverrel kapcsolatban műszaki problémák adódtak.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

A 30 napos határidő rendkívül bőkezű időkeret a platformtól, persze egyelőre kérdéses, hogy azzal visszaélnek-e majd a felhasználók, hiszen miután a cég látszólag nem szab meg a játékban töltött időre vonatkozó korlátozást, egyesek akár ingyenes "játékkölcsönzőként" is használhatják a platformot. Ennek persze a GOG is igyekszik elejét venni, kapcsolódó FAQ oldalán arra kér mindenkit, ne éljenek vissza a lehetőséggel, illetve hangsúlyozza, fenntartja a jogát, hogy egyedi esetekben megtagadja a pénzvisszafizetés opcióját. A rivális Steam és Epic Games Store egyébként egységesen két hétig ad lehetőséget a vásárlások visszamondására, legfeljebb két óra játékidő mellett.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 15:39

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.