Szerző: Koi Tamás

2019. december 3. 09:15

Itthon is előjegyezhető a Galaxy Fold

A Samsung hajlítható kijelzős mobiljára előrendelés ugyan még nincs, de a készülék még idén megérkezhet a magyar piacra is.

Valamikor április tájékán (ki emlékszik már arra?) kellett volna megjelennie a Samsung kissé hányattatott sorsú, hajlítható kijelzős okosmobiljának, a Galaxy Foldnak, melyet pár nappal a barcelonai Mobile World Congress előtt - azaz csaknem tíz hónapja - mutattak be a nagyérdeműnek. A készülék megjelenése mondjuk úgy nem volt minden problémától vagy incidenstől mentes, de a lényeg, hogy a kezdeti gyermekbetegségeket javította a Samsung, és a készülék egyre több piacon jelenhet meg. 

galaxyfold_hungarian

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x)

A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x) A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

Úgy tűnik, év végére elérhet hozzánk is, a gyártó ugyanis tegnap kiküldte az első marketingleveleket azoknak a felhasználóknak, akik ezt engedélyezték, és ami arra buzdít mindenkit, aki elsőként akarja megkaparintani a Galaxy Foldot, hogy regisztráljon elő a készülékre. Az előregisztráció december 2-től december 9-ig tart, és aki ezen időintervallum alatt jelzi a Samsungnál, hogy meg kívánja vásárolni a telefont - és meg is vásárolja -, az kap ajándékba egy autós dokkolót is. Az előregisztráció nem jár vásárlási kötelezettséggel, ami tekintve, hogy a készülék hazai ára egyelőre nem ismert, így is van jól.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 23:00

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.