:

Szerző: Koi Tamás

2019. december 3. 09:15

Itthon is előjegyezhető a Galaxy Fold

A Samsung hajlítható kijelzős mobiljára előrendelés ugyan még nincs, de a készülék még idén megérkezhet a magyar piacra is.

Valamikor április tájékán (ki emlékszik már arra?) kellett volna megjelennie a Samsung kissé hányattatott sorsú, hajlítható kijelzős okosmobiljának, a Galaxy Foldnak, melyet pár nappal a barcelonai Mobile World Congress előtt - azaz csaknem tíz hónapja - mutattak be a nagyérdeműnek. A készülék megjelenése mondjuk úgy nem volt minden problémától vagy incidenstől mentes, de a lényeg, hogy a kezdeti gyermekbetegségeket javította a Samsung, és a készülék egyre több piacon jelenhet meg. 

galaxyfold_hungarian

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Úgy tűnik, év végére elérhet hozzánk is, a gyártó ugyanis tegnap kiküldte az első marketingleveleket azoknak a felhasználóknak, akik ezt engedélyezték, és ami arra buzdít mindenkit, aki elsőként akarja megkaparintani a Galaxy Foldot, hogy regisztráljon elő a készülékre. Az előregisztráció december 2-től december 9-ig tart, és aki ezen időintervallum alatt jelzi a Samsungnál, hogy meg kívánja vásárolni a telefont - és meg is vásárolja -, az kap ajándékba egy autós dokkolót is. Az előregisztráció nem jár vásárlási kötelezettséggel, ami tekintve, hogy a készülék hazai ára egyelőre nem ismert, így is van jól.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 02:21

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.