Szerző: Bőle György

2020. december 3. 12:47

Mi az injections sérülékenységek legjobb definíciója?

A definiálás után pedig már csak a felismerés képessége szükséges. Mindez nem megugorhatatlan.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak

Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Az injection-ökről (legalább az SQLi-ről) talán mindenki hallott, de mi is az pontosan, hogy injection? Több definíciója is létezik, melyiket érdemes egy fejlesztőnek megjegyeznie? És ami még fontosabb, miközben kódot írsz, hogyan tudod felismerni, hogy épp egy injection-t raktál be a kódba? Ezeket a kérdéseket és azok megoldásai feszegette alább megtekinthető előadásában Nyilasy Péter, a defdev oktatója novemberi meetupunkon.

A téma iránt érdeklődők a biztonságos szoftverfejlesztés alapjaival a HWSW 2020. november 30-án kezdődő, 4 alkalmas, 12 órás gyakorlatorientált online képzésén közelebbről is megismerkedhetnek. A tanfolyam órái utólag felvételről is bármikor visszanézhetők.

16:10
 

Mi az injections sérülékenységek legjobb definíciója? - Nyilasy Péter (defdev)

Még több videó

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról