Szerző: Bőle György

2020. március 5. 22:38

Mire és hogyan használja a Pythont egy security szakember?

A rövid előadás célja, hogy bemutasson pár területet, ahol egy security szakember vagy biztonságtudatos fejlesztő/üzemeltető használni tudja a nyelv széles eszköztárát.

A Python kétségkívül évek óta a security de-facto nyelve. A nyelv népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, mint az a több ezer tool, library, oktatóvideó vagy könyv, amit a Python security területen történő felhasználásáról írtak.

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori

Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

A HWSW free! meetupsorozat 2020. február 27-i állomásán Ottucsák József, a TrueMotion security szakembere előadásában azt mutatta be, hogy mennyire könnyű és hatékony a Pythonnal dolgozni ezen a területen (is). Az érdeklődők a Python nyelvvel a HWSW 2020. március 12-én kezdődő, 10 alkalmas, 30 órás, a Python programozás alapjai című online képzésén közelebbről is megismerkedhetnek.

20:32
 

Mire és hogyan használja a Pythont egy security szakember? - Ottucsák József (TrueMotion)

Még több videó

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról