Szerző: Bőle György

2020. március 5. 22:38

Mire és hogyan használja a Pythont egy security szakember?

A rövid előadás célja, hogy bemutasson pár területet, ahol egy security szakember vagy biztonságtudatos fejlesztő/üzemeltető használni tudja a nyelv széles eszköztárát.

A Python kétségkívül évek óta a security de-facto nyelve. A nyelv népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, mint az a több ezer tool, library, oktatóvideó vagy könyv, amit a Python security területen történő felhasználásáról írtak.

Miért a Go a legjobban vágyott programozási nyelv? (x)

A HackerRank 2020-as kutatása szerint a legtöbb fejlesztő a Go-t tanulja majd meg legújabb nyelvének - nézzük miért!

Miért a Go a legjobban vágyott programozási nyelv? (x) A HackerRank 2020-as kutatása szerint a legtöbb fejlesztő a Go-t tanulja majd meg legújabb nyelvének - nézzük miért!

A HWSW free! meetupsorozat 2020. február 27-i állomásán Ottucsák József, a TrueMotion security szakembere előadásában azt mutatta be, hogy mennyire könnyű és hatékony a Pythonnal dolgozni ezen a területen (is). Az érdeklődők a Python nyelvvel a HWSW 2020. március 12-én kezdődő, 10 alkalmas, 30 órás, a Python programozás alapjai című online képzésén közelebbről is megismerkedhetnek.

20:32
 

Mire és hogyan használja a Pythont egy security szakember? - Ottucsák József (TrueMotion)

Még több videó

Előfizetési lehetőség a NetAcademia és a Training360 mind a 600 online tanfolyamára 1 éven át 1 tanfolyam áráért. Siess, ez az őrült ajánlat csak október 31-ig él!

a címlapról