Szerző: Bőle György

2020. március 5. 22:38

Mire és hogyan használja a Pythont egy security szakember?

A rövid előadás célja, hogy bemutasson pár területet, ahol egy security szakember vagy biztonságtudatos fejlesztő/üzemeltető használni tudja a nyelv széles eszköztárát.

A Python kétségkívül évek óta a security de-facto nyelve. A nyelv népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, mint az a több ezer tool, library, oktatóvideó vagy könyv, amit a Python security területen történő felhasználásáról írtak.

Webinár: Kubernetes egyszerűen (x)

Regisztrálj a SUSE november 4-i, ingyenes Rancher webinárjára! Innovatív megoldást mutatunk Kubernetes környezetekhez.

Webinár: Kubernetes egyszerűen (x) Regisztrálj a SUSE november 4-i, ingyenes Rancher webinárjára! Innovatív megoldást mutatunk Kubernetes környezetekhez.

A HWSW free! meetupsorozat 2020. február 27-i állomásán Ottucsák József, a TrueMotion security szakembere előadásában azt mutatta be, hogy mennyire könnyű és hatékony a Pythonnal dolgozni ezen a területen (is). Az érdeklődők a Python nyelvvel a HWSW 2020. március 12-én kezdődő, 10 alkalmas, 30 órás, a Python programozás alapjai című online képzésén közelebbről is megismerkedhetnek.

20:32
 

Mire és hogyan használja a Pythont egy security szakember? - Ottucsák József (TrueMotion)

Még több videó

2021. október 25-én 8 alkalmas, 24 órás online képzést indít a HWSW, mely a világ legnagyobb felhős platformjába nyújt alapos bevezetést, gyakorlatorientált keretek kötött.

a címlapról

Hirdetés

Ráléptünk a gázra!

2021. október 19. 07:35

Dübörög a HWSW free! meetupsorozat, novemberben modern webfejlesztés és CI/CD témákkal jövünk, de indulnak új online képzéseink is, melyek az AWS, a Kubernetes security, és a microservice architektúra alapjaiba nyújtanak betekintést.