Szerző: Vörös Péter

2000. március 2. 19:11

1 GHz-es Pentium III-asok már márciusban?

Egyes források szerint a Hewlett-Packard már e hónapban megkezdi az 1 GHz Pentium III-as processzorokkal felszerelt, otthoni felhasználóknak készítendő PC-inek gyártását és hasonló tartalmú bejelentés várható az IBM-től is. A hivatalos verzió szerint mind az Intel, mind az AMD csak legkorábban az év közepe felé jelenik meg 1 GHz-es processzoraival. Még ha igaznak bizonyul is az Intel lépése, elemzők szerint még akkor is hamarosan várható az AMD 1 GHz-es bejelentése. Az pedig mindenképpen megjegyzendő, hogy az ellátási gondok a leggyorsabb prociknál már jelenleg is elég súlyosak, a vásárlók és a csatorna legtöbb résztvevője hónapok óta panaszkodik ezzel kapcsolatban (ez főleg a leggyorsabb PIII-asokra vonatkozik, bár az AMD-nek is voltak hasonló problémái).

Egyes források szerint a Hewlett-Packard már e hónapban megkezdi az 1 GHz Pentium III-as processzorokkal felszerelt, otthoni felhasználóknak készítendő PC-inek gyártását és hasonló tartalmú bejelentés várható az IBM-től is. A hivatalos verzió szerint mind az Intel, mind az AMD csak legkorábban az év közepe felé jelenik meg 1 GHz-es processzoraival. Még ha igaznak bizonyul is az Intel lépése, elemzők szerint még akkor is hamarosan várható az AMD 1 GHz-es bejelentése. Az pedig mindenképpen megjegyzendő, hogy az ellátási gondok a leggyorsabb prociknál már jelenleg is elég súlyosak, a vásárlók és a csatorna legtöbb résztvevője hónapok óta panaszkodik ezzel kapcsolatban (ez főleg a leggyorsabb PIII-asokra vonatkozik, bár az AMD-nek is voltak hasonló problémái). Howard High, Intel szóvivő szerint az 1 GHz-es Pentium III tömegtermelése a harmadik negyedévben várható. [CNET]

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról