Szerző: Hlács Ferenc

2020. január 17. 13:00

Prémium támogatási konstrukciót kap a Google Cloud

A dedikált szakembereket is tartalmazó csomaggal a cég a nagyvállalatokat célozza.

Prémium támogatással csalogatna újabb ügyfeleket platformjára a Google: a vállalat bejelentette Google Cloud Premium Support szolgáltatását, amellyel kifejezetten a Google Cloud ügyfelek üzemeltetés szempontjából létfontosságú igényeit szolgálná ki. A keresőóriás a prémium szolgáltatástól egyszerű és gyors támogatást ígér az ügyfeleknek, már létező TAM (Technical Account Manager) szolgáltatására építve.

A vállalat a Premium Supportot vásárló ügyfeleknek probléma vagy kérdés esetén az adott területen jártas szakembereket biztosít, akik ismerik az ügyfél egyedi alkalmazáspalettáját, architektúráját, és a cégnél alkalmazott felhős implementációk részleteit. Ez a csapat közvetlenül a vállalat dedikált Technical Account Managerével dolgozva biztosít személyre szabott támogatást - a Google ígérete szerint jócskán felgyorsítva az egyes ügyek megoldását.

premsupill

A frissen bejelentett támogatással a cég konzisztens működést ígér a Google Cloud Platform és a G Suit támogatási konstrukciói között - egyszerűsített árazással kiegészítve. A Google szerint a prémium ügyfelek támogatási megkereséseire az adott Cloud termékek szakemberei 15 percen belül reagálnak, a különböző, előre tervezett események során pedig azt megelőzően, illetve az eseményt követően is rendelkezésre állnak az adott termék vagy szolgáltatás stabilitásának biztosítására.

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart?

Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart? Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

Az új konstrukciónak szintén fontos eleme, hogy igény szerint a Google támogatási csapata az ügyfelek által használt, külső felektől származó rendszerek telepítésében, konfigurálásában és hibaelhárításában is segítséget nyújt. A szolgáltatáshoz továbbá a Google ügykezelő API-ja is hozzá tartozik, amelyet az ügyfelek rendszereibe és a Google Cloudba integrálva gyorsan és egyszerűen vehetők górcső alá az esetlegesen felmerülő igények vagy problémák. A prémium ügyfelek mindezek mellett az új Google Cloud termékekhez is soron kívül kapnak hozzáférést, még a széles körű rajtot megelőzően, illetve több esetben azok bétatesztjében is részt vehetnek.

Mindezek mellé a Google több új, külön megvásárolható kiegészítő szolgáltatást is indít, mint a fejlett eseménykezelés, ha például mélyebb architektúra-átvizsgálásra lenne szükség, vagy épp a kiterjesztett TAM támogatás, az olyan globális nagyvállalatok esetében, amelyeknél több időzónában is párhuzamosan szükség van a Technicak Account Managerek folyamatos elérhetőségére. Ugyancsak extra szolgáltatásként indul, egyelőre pilot projektként a Mission-Critical Support, amely az ügyfelek DevOPS és SRE gyakorlatait hivatott megvizsgálni és javaslatokat adni azok fejlesztése kapcsán. A megoldás a tervek szerint az év későbbi részében válik széles körben elérhetővé. A Premium Support már elérhető, ahhoz a vállalat az év későbbi részében további új funkciókat és kiegészítő szolgáltatásokat ígér.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.