Szerző: Hlács Ferenc

2021. február 15. 10:02

Mikor es hogyan írjunk saját komponenseket Reactban?

Fókuszban a User Experience, az API dizájn, és a hatékony fejlesztés.

Az AWS céges kultúrájával frissít a Deutsche Telekom IT Solutions (x)

Nagy belső változáson megy keresztül a közel 5000 magyarországi alkalmazottal rendelkező cég.

Az AWS céges kultúrájával frissít a Deutsche Telekom IT Solutions (x) Nagy belső változáson megy keresztül a közel 5000 magyarországi alkalmazottal rendelkező cég.

A külső komponensek sokoldalúak, megbízhatók és gyorsan elkészíthetők velük a prototípusok - nehéz testreszabhatóságuk, az integrálásukhoz szükséges domainspecifikus ismeretek és olcsó megjelenésük miatt azonban sokszor érdemes inkább saját megoldást írni. Hogy pontosan mikor és merre billen a mérleg, kiderül Miklós Bertalan, a RisingStack senior full-stack fejlesztőjének előadásából, amely a HWSW free! meetup-sorozat 2019. április elsejei frond-end fejlesztői állomásán hangzott el. Fókuszban a User Experience, az API dizájn, és a hatékony fejlesztés - tanácsok, elsősorban kisebb fejlesztőcsapatok számára.

 

21:03
 

Mikor es hogyan írjunk saját komponenseket Reactban? - Miklós Bertalan (RisingStack)

Még több videó

2021. október 25-én 8 alkalmas, 24 órás online képzést indít a HWSW, mely a világ legnagyobb felhős platformjába nyújt alapos bevezetést, gyakorlatorientált keretek kötött.

a címlapról

feketelista

5

Tovább bombázzák a Honort

2021. október 15. 13:33

Republikánus képviselők szerint a gyártót egyértelműen feketelistára kell tenni.

Hirdetés

Ráléptünk a gázra!

2021. október 16. 17:04

Dübörög a HWSW free! meetupsorozat, októberben modern webfejlesztés és CI/CD témákkal jövünk, de indulnak új online képzéseink is, melyek az AWS, a Kubernetes security, és a microservice architektúra alapjaiba nyújtanak betekintést.