Szerző: Hlács Ferenc

2020. február 28. 13:48

TypeScript: a webfejlesztés megmentője

Van megoldás ha csak a JavaScript tartana vissza a webfejlesztéstől!

Miért érdemes belevágnod az első hazai FinOps képzésbe?

Összefoglaltuk röviden, hogy miért érdemes részt venni a május 18-án induló az online tanfolyamon.

Miért érdemes belevágnod az első hazai FinOps képzésbe? Összefoglaltuk röviden, hogy miért érdemes részt venni a május 18-án induló az online tanfolyamon.

Nagyon sokan a JavaScript miatt ódzkodnak a webfejlesztéstől, így az évek alatt számtalan JavaScript alternatíva ütötte fel a fejét. Ezek közül azonban egyik sem ért el akkora népszerűséget, mint a TypeScript, amely néhány év alatt a webfejlesztés meghatározó szereplője lett (a három legnagyobb webes keretrendszer közül kettőt ebben írnak). Különösen azok kedvelik, akik valamilyen objektum orientált fejlesztői háttérrel rendelkeznek. Szupera Zita, az AutSoft szenior szoftverfejlesztőjének 2019-es HWSW mobile! konferencián tartott előadásból kiderül, miért is érdemes megismerkedni ezzel a nyelvvel.

14:14
 

TypeScript: a webfejlesztés megmentője - Szupera Zita (AutSoft)

Még több videó

Május 17-én, kedden "Bevezetés az Ansible alapú automatizációba" címmel online képzést indít a HWSW, ezért most összefoglaltuk röviden, hogy miért érdemes részt venni ezen a tanfolyamon.

:
a címlapról

Hirdetés

Miért érdemes belevágnod az első hazai FinOps képzésbe?

2022. május 16. 07:39

Május 18-án, szerdán "FinOps, avagy a felhős költségoptimalizálás alapjai" címmel online képzést indít a HWSW, ezért most összefoglaltuk röviden, hogy miért érdemes részt venni ezen a tanfolyamon.