Szerző: Hlács Ferenc

2020. február 28. 13:48

TypeScript: a webfejlesztés megmentője

Van megoldás ha csak a JavaScript tartana vissza a webfejlesztéstől!

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak

Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Nagyon sokan a JavaScript miatt ódzkodnak a webfejlesztéstől, így az évek alatt számtalan JavaScript alternatíva ütötte fel a fejét. Ezek közül azonban egyik sem ért el akkora népszerűséget, mint a TypeScript, amely néhány év alatt a webfejlesztés meghatározó szereplője lett (a három legnagyobb webes keretrendszer közül kettőt ebben írnak). Különösen azok kedvelik, akik valamilyen objektum orientált fejlesztői háttérrel rendelkeznek. Szupera Zita, az AutSoft szenior szoftverfejlesztőjének 2019-es HWSW mobile! konferencián tartott előadásból kiderül, miért is érdemes megismerkedni ezzel a nyelvvel.

14:14
 

TypeScript: a webfejlesztés megmentője - Szupera Zita (AutSoft)

Még több videó

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról