Szerző: Hlács Ferenc

2020. február 28. 13:48

TypeScript: a webfejlesztés megmentője

Van megoldás ha csak a JavaScript tartana vissza a webfejlesztéstől!

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x)

A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x) A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

Nagyon sokan a JavaScript miatt ódzkodnak a webfejlesztéstől, így az évek alatt számtalan JavaScript alternatíva ütötte fel a fejét. Ezek közül azonban egyik sem ért el akkora népszerűséget, mint a TypeScript, amely néhány év alatt a webfejlesztés meghatározó szereplője lett (a három legnagyobb webes keretrendszer közül kettőt ebben írnak). Különösen azok kedvelik, akik valamilyen objektum orientált fejlesztői háttérrel rendelkeznek. Szupera Zita, az AutSoft szenior szoftverfejlesztőjének 2019-es HWSW mobile! konferencián tartott előadásból kiderül, miért is érdemes megismerkedni ezzel a nyelvvel.

14:14
 

TypeScript: a webfejlesztés megmentője - Szupera Zita (AutSoft)

Még több videó

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 4. 06:01

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.