Szerző: Bőle György

2020. szeptember 8. 11:45

2020-as helyzetjelentés a Flutter előretöréséről

Mi történt a cross-platform keretrendszerrel az elmúlt egy évben, milyen tapasztalatokat szereztünk vele éles fejlesztői projektekben?

Varga Péter, a V_labs technológiai vezetője a 2019. nevemberi HWSW mobile! konferencián bevállalós, "Vajon a Flutter kivégzi a React Native-et?" című előadásában a React Native közelgő bukását vizionálta.

Hogyan akadályoz meg egy fejlesztő 14 karakterrel egy hackertámadást (x)

Sokszor gondoljuk, hatalmas erőfeszítés ellehetetleníteni egy támadást, pedig nem feltétlenül.

Hogyan akadályoz meg egy fejlesztő 14 karakterrel egy hackertámadást (x) Sokszor gondoljuk, hatalmas erőfeszítés ellehetetleníteni egy támadást, pedig nem feltétlenül.

A HWSW free! meetup-sorozat 2020. július 21-i Flutteres állomásán rögzített előadásában megvizsgálta korábbi jóslatait, mi teljesült abból, illetve bemutatta milyen előrelépéseket tett a cross-platform keretrendszer az elmúlt egy évben, és milyen tapasztalatokat szereztek vele éles fejlesztői projektekben.

Az érdeklődők a Flutterrel a HWSW 2020. szeptember 14-én kezdődő, 8 alkalmas, 24 órás, Flutter alapú mobilfejlesztés című gyakorlatorientált, online képzésén közelebbről is megismerkedhetnek.

14:11
 

2020-as helyzetjelentés a Flutter előretöréséről - Varga Peter (V_labs)

Még több videó

4 alkalmas, 12 órás biztonságos szoftverfejlesztés alapjai és Scrum otthonról képzésekkel köszönünk el 2020-tól.

a címlapról