Szerző: Hlács Ferenc

2021. január 22. 09:49

A tökéletes fotók azonosítása Androidon, gépi tanulással

Firebase ML Kit paraméterezési tapasztalatok, egy valós projekt kapcsán.

Hogyan lehet növelni a fejlesztés hatékonyságát? (x)

Gyere el az Alerant webinárjára és nézd meg, hogyan lehet gyakran módosítani az alkalmazásokat, majd biztonságosan élesbe állni.

Hogyan lehet növelni a fejlesztés hatékonyságát? (x) Gyere el az Alerant webinárjára és nézd meg, hogyan lehet gyakran módosítani az alkalmazásokat, majd biztonságosan élesbe állni.

Melyek a képelemzés alapjai, illetve milyen lehetőségeket nyújt ehhez a Firebase ML Kit? Fejes Ádám, a Supercharge Android fejlesztője a 2019-es HWSW mobile! termékfejlesztési konferencián tartott előadásában bemutatja a Firebase ML Kit arcfelismerő rendszerének a paraméterezési lehetőségeit, illetve azt, hogyan lehet a lehető leggyorsabban kiszolgálni a felhasználókat. A Supercharge egyik 2019-es machine learning projektjében ugyanis fontos szempont volt, hogy ne várassák túl sokat a felhasználóinkat - a csapat rengeteget kísérletezett azzal, hogy milyen módon tudja optimalizálni algoritmusát. Ehhez megvizsgálták az optimalizációk hatását az eredmények pontosságán és a futási időn, különböző eszközökön, a végső cél pedig az volt, hogy megtalálják az adott feladathoz legjobban illeszkedő bemeneti formátumot és arcfelismerő rendszer paraméterezést. Az előadás a projekt értékes tapasztalatait járja körbe.

15:39
 

A tökéletes fotók azonosítása Androidon gépi tanulással - Fejes Ádám (Supercharge)

Még több videó

Május 18-19-én biztonságos szoftverfejlesztés és Scrum újdonságaira fókuszáló meetupokat rendezünk, 2 nap alatt összesen 10 klassz előadással.

a címlapról