Szerző: Hlács Ferenc

2020. december 28. 10:20

Machine Learning iOS-en: Turi Create és ML Kit

Közvetlen tapasztalatok az iOS-en elérhető alapvető gépi tanulási technológiák és funkciók kapcsán.

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW!

A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW! A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

Mi a teendő iOS-en, ha az alkalmazásunknak tudnia kell különböző objektumokat azonosítania valós időben, az élő kamera képén? Váradi Valentin, a Docler iOS fejlesztőjének 2019. november 27-i HWSW mobile! termékfejlesztési konferencián tartott előadásában bemutatja az ehhez szükséges alapvető technológiákat, az iOS kapcsolódó képességeit és a fejlesztések során szerzett tapasztalatait.

26:22
 

Machine Learning iOS-en: Turi Create és ML Kit - Váradi Valentin (Docler)

Még több videó
a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. július 31. 11:56

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!