Szerző: Hlács Ferenc

2019. október 30. 16:07

TensorFlow on Mobile

Az AI mobilon is rohamléptekben fejlődik, nézzük meg, hogyan is zajlik egy TensorFlow modell integrációja!

Promptolsz-e már padawan?

Januári, juniorokkal foglalkozó adásunk a téma felsőoktatási aspektusait nem érintette. Ezen most változtatunk.

Promptolsz-e már padawan? Januári, juniorokkal foglalkozó adásunk a téma felsőoktatási aspektusait nem érintette. Ezen most változtatunk.

A fejlesztők ma már számos eszközhöz is nyúlhatnak, ha mobilappjukban AI megoldásokat akarnak bevetni. Blénesi Attila, a kolozsvári Halcyon Mobile Android project leadjének a tavalyi HWSW mobile! konferencián elhangzott előadásban néhány ilyen lehetőséget jár körbe, illetve egy TensorFlow modell integrációjába is bepillantást enged. A prezentáció célja, hogy alapvető rálátást adjon a folyamatra, illetve a TensorFlow-val való munkára mobilon - remélhetőleg a tanulságok többeket is arra sarkallnak majd, hogy saját, kreatív AI ötleteiket is megvalósítsák.

Akit érdekel a terület, az idei HWSW mobile! konferencia AI szekcióját sem érdemes kihagynia, a november 27-28-án rendezett eseményen a gépi tanulás és mesterséges intelligencia ismét komoly hangsúlyt kap!

14:56
 

TensorFlow on Mobile - Blénesi Attila (Halcyon Mobile, Kolozsvár)

Még több videó

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról