:

Szerző: HIRDETÉS

2020. május 15. 14:38

Folyamatos megújulás a Dell EMC tárolási és adatvédelmi platformjaiban

A Dell EMC friss PowerStore midrange storage családja erős újításokat hoz - a tárolt adatok védelmére pedig PowerProtect DD platform figyel.

DELL EMC POWERSTORE: ÚTTÖRŐ ÚJDONSÁG A TÁROLÁSI INFRASTRUKTÚRÁBAN

A modern tárolóplatform intelligens automatizálást, adatközpontú kialakítást és adaptív architektúrát kínál.

  • A Dell EMC PowerStore akár hétszer gyorsabb, és háromszor rövidebb válaszidővel rendelkezik, mint a Dell EMC korábbi midrange tárolói.
  • Az adatok gyorsabb elérése és a rövidebb válaszidő érdekében az AppsON lehetővé teszi, hogy a VMware virtuális terhelések és szoftveres alkalmazások közvetlenül a tárolón fussanak.
  • A Dell EMC Future-Proof programja az Anytime Upgrades lehetőséggel bővült, amelynek köszönhetően az ügyfelek a saját igényeiknek megfelelően fejleszthetik infrastruktúrájukat.

powerstore00

AZ ADATKORSZAKHOZ ILLŐ INFRASTRUKTÚRA

A “hatkilences” 99,9999%-os rendelkezésre állású PowerStore tárolóplatfrommal a szervezetek felgyorsíthatják a döntéshozatalt és az alkalmazások teljesítményét is javíthatják. A PowerStore akár hétszer gyorsabb, és háromszor rövidebb válaszidővel rendelkezik, mint a Dell EMC korábbi midrange tárolói, hála a teljes körű NVMe-kialakításnak, és a Storage Class Memory használatának a kétportos Intel® Optane™ SSD-k támogatásával. Az ügyfelek továbbá költséget és kapacitást takaríthatnak meg a folyamatos deduplikációval, tömörítéssel és a garantált, 4:1-es arányú adatmennyiség-csökkentéssel.

powerstore02

A gépi tanulás és az intelligens automatizálás lehetővé teszi az alkalmazások és szolgáltatások gyorsabb üzembe állítását, és akár 99 százalékkal csökkentheti a tárolókötetek kiegyensúlyozott elosztására fordított időt.

  • Programozható infrastruktúra: Egyszerűsíti az alkalmazásfejlesztést, az üzembehelyezési időt pedig napokról másodpercekre csökkenti a VMware integrációjával, valamint az olyan piacvezető felügyeleti keretrendszerek támogatásával, mint a Kubernetes, az Ansible vagy a VMware vRealize Orchestrator. 
  • Autonóm infrastruktúra: A beépített gépi tanulás automatizálja az olyan munkaigényes folyamatokat, mint a kötetek elhelyezése, a kötetek mozgatása, a terheléselosztás vagy a problémamegoldás.
  • Infrastruktúra elemzések: A Dell EMC CloudIQ tárolófigyelő és -elemző szoftverrel a valós idejű teljesítmény-, illetve kapacitáselemzés és az előzmények egyetlen nézetben követhetők. A Dell Technologies a jövőben teljes infrastruktúra-portfóliójára vonatkozóan bevezeti a CloudIQ-t.

powerstore01

A PowerStore átalakítja az adatközponti műveleteket, így a szervezetek változó üzleti igényeknek megfelelően fejlesztik az infrastruktúrájukat.

  • Konténer-alapú architektúra: A PowerStoreOS, a rendszer konténer-alapú szoftverarchitektúrája lehetővé teszi a szolgáltatások hordozhatóságát, a szabványosítást és az új képességek gyors piaci bevezetését.
  • Bemutatkozik az AppsON: Az egyetlen olyan, egyedi fejlesztésű tároló, amely beépített VMware ESXi Hypervisort tartalmaz, és a nagyobb rugalmasság érdekében a rendszergazdák közvetlenül a tárolóra telepíthetik az alkalmazásokat. Az AppsON a központi vagy peremhálózati, és az infrastruktúra alkalmazásaiban található nagy adatmennyiségű terhelésekhez is megoldást nyújt.
  • Egyszerű adatmigrálás: A PowerStore Manager varázsló új, natív eszközeivel az ügyfelek a teljes adatmozgatást kevesebb mint tíz kattintással automatizálhatják, olyan forrásokból mint a Unity, az SC, a PS sorozat, a VNX vagy az XtremIO.

ANYTIME UPGRADES

Dell EMC Future-Proof Program részeként az Anytime Upgrades, az iparág legrugalmasabb vezérlőfrissítési programjában az ügyfelek 180 nap után is bővíthetik vagy megnövelhetik a PowerStore teljesítményét és kapacitását. Az Anytime Upgrades és a Dell EMC PowerStore adaptív architektúrájának kombinációjával kiküszöbölhetők a migrálás okozta fennakadások. 

RUGALMAS FELHŐSZOLGÁLTATÁS A POWERSTORE-RAL

Az ügyfelek a meglévő felhőstratégiájuknak és üzleti igényeiknek megfelelően helyezhetik üzembe a PowerStore-t:

  • A Dell Technologies Cloud Validated Designs for PowerStore alapján készített architektúrák a legnagyobb terhelések rugalmas telepítését is lehetővé teszik hibrid felhőkörnyezetekben. 
  • A Dell EMC Cloud Storage Services a PowerStore tárolót közvetlenül összekapcsolhatja számos nagy nyilvános felhőszolgáltatással, mint az Amazon Web Services (AWS), az Azure vagy a Google Cloud. A Cloud Storage Services része a vészhelyreállítási szolgáltatás (Data Recovery as a Service - DRaaS) is, amely a Vmware Cloud on AWS-t használja. 

POWERPROTECT DD ESZKÖZÖK

  • Dell EMC Data Protection: Az adatvédelem fontossága évről-évre folyamatosan növekszik. Ezzel egyidejűleg a szervezetek egyre nagyobb mértékben vannak kitéve az adatvesztés veszélyének, legyen szó akár emberi hibák okozta adatvesztésről, természeti katasztrófákról, növekvő biztonsági fenyegetésekről vagy kibertámadásokról. A Dell EMC adatvédelmi portfólióját úgy építették fel, hogy bármilyen méretű szervezet számára átfogó védelmet biztosítson, ezzel biztosítva az adatok elérhetőségét. A Data Domain több mint egy évtizede a Dell EMC adatvédelmi portfóliójának alapja, mentési célhardver területen piacvezető szerepet tölt be, segítve az ügyfelek ezreinek adatvédelmét, legyen szó akár saját telephelyen vagy a felhőben történő adattárolásról. PowerProtect DD Series Appliances a DataDomain következő generációját képviseli, magasabb teljesítménnyel és biztonsággal, illetve jobb hatékonysággal.
  • PowerProtect DD Series Eszközök: Három új fizikai eszköz került a portfólióba: PowerProtect DD6900, DD9400 és DD9900, a meglévő PowerProtect DD3300 és PowerProtect DD Virtual Edition mellett.

dell03

 

GYORS, HATÉKONY ÉS BIZTONSÁGOS

A PowerProtect DD megfelel a szigorú SLA-knak, az előző generációhoz képest akár 38% -kal gyorsabb biztonsági adatmentést és 36%-kal gyorsabb visszaállítást produkál. A beépített SSD-k segítségével képes azonnali helyreállításra – azaz a helyreállítani kívánt virtuális gépeket tényleges helyreállítás nélkül képes elindítani a belső SSD meghajtókon. A megoldás természetesen a 25 és a 100 Gigabit Ethernet technológiákat is támogatja.

A PowerProtect DD9900 25%-kal több felhasználható kapacitást nyújt egyetlen rackben, akár 1,25 PB felhasználható kapacitásig és 81,3 PB logikai kapacitásig skálázható. A hardveresen támogatott tömörítés 30%-kal nagyobb logikai kapacitást biztosít mindhárom új eszközön, és az új 8 TB-os meghajtókkal a racken belüli tárhelyigény akár 39% -kal csökkenhet. A PowerProtect DD tárolók teljeskörűen támogatják a Dell EMC Cyber Recovery megoldását, amivel sérthetetlen biztonsági másolatokat lehet létrehozni, így védve az adatokat egy ransomware támadástól. 

IPARÁGVEZETŐ MULTI-CLOUD VÉDELEM

A PowerProtect DD képes a felhasználható kapacitását kiterjeszteni a Cloud Tier szolgáltatás segítségével: a PowerProtect DD kapacitása publikus felhővel jelentősen növelhető.  A Cloud Tier számos mentési alkalmazást támogat mind publikus, mind a privát felhők számára. A PowerProtect DD-ben található forrásoldali deduplikációs (DDBoost) protokollt számos nagyvállalati mentési megoldás támogatja, használatával csökken a hálózati adatforgalom valamint a javul a mentési teljesítmény.

remedios_professional_services02

REMEDIOS: DELL TECHNOLOGIES TÁMOGATÁSI-, KARBANTARTÁSI- ÉS SZERVIZSZOLGÁLTATÁSOK

A REMEDIOS Zrt. mint elsők között lévő EMC üzleti- és szervizpartner a 2006 óta nyújt emelt szintű szolgáltatásokat ügyfelei számára. Dell EMC szervizünkben az ITIL alapú szolgáltatásmenedzsment magába foglalja a telepített rendszerek, szolgáltatások magas színvonalú szakmai szervizelését, szoftver- és hardverproblémák megoldását. Összetettebb rendszerhibák esetén szakértő mérnökcsapatunk képes elvégezni a hibakeresést hálózati-, szerver-, vagy akár adatbázis rétegben, így segítve az adminisztrátorokat a rendszerek javításában, karbantartásában.

Dell Technologies szerviz- és támogatási szolgáltatásaink jellemzői:

  • Dell EMC eszközök üzembe helyezése, regisztrálása, konfigurálása
  • Magyarországot lefedő teljes körű szervizszolgáltatás
  • 7x24 órás hot-line Helpdesk szolgáltatás
  • Garantált megjelenési és hibaelhárítási idő
  • Gyors helyszíni üzembe helyezés, hibakeresés, hibaanalízis és javítás
  • Dell EMC alkatrész raktárprogram
  • Garanciális és garancián túli eszközök javítása, támogatása
  • Szerződésen kívüli, eseti támogatási szolgáltatás nyújtása
  • Kiterjesztett garanciális szolgáltatások, megnövelt garancia és reakció idő biztosítása
  • Dell Technologies adattároló környezetek auditálása, validálása
  • Dell Technologies adattárolók log és hibaelemzése, hibák provizionálása
  • Kiemelt ügyfélkezelés - dedikált kapcsolattartóval
  • Teljes körű ügyintézés

További információkért látogassa meg honlapunkat vagy keressen minket az info@remedios.hu e-mail címen.

[A REMEDIOS Zrt. megbízásából készített, fizetett anyag.]

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 12:41

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.