Szerző: HIRDETÉS

2019. július 15. 14:02

Szerverbérlési akcióval várja a Sysadminday-t az ELIN.hu

A 2008-ban alapított hazai infrastruktúraszolgáltató már készül a rendszergazdák világnapjára.

Közeleg a Sysadminday, a rendszergazdák világnapja, amikor kifejezzük hálánkat az üzemeltetők áldozatos munkájáért: a HWSW szokás szerint éves rendezvényével készül a nagy napra, az esemény egyik kiemelt támogatója, az ELIN.hu pedig külön akcióval is igyekszik a rendszergazdák és cégeik kedvében járni.

A hazai hosting- és infrastruktúraszolgáltató a jeles alkalomra valamennyi szerverbérlési konstrukciója esetében megduplázza a szervermemória mennyiségét - ez a Supermicro MicroCloud szervereknél 8 helyett 16 gigabájt, a Supermicro Twin 2. generációs Intel Scalable processzorokkal szerelt szervereknél pedig 16 helyett 32 gigabájt RAM-ot jelent. Továbbá a vállalat minden szerverbérlési csomagjánál hűségidő nélküli konstrukcióban lehet a szervereket használatba venni az akció keretein belül.

elin_b

Az ELIN.hu több mint 10 éves múltra tekint vissza, a 2008-ban alapított cég eleinte csak domain-, illetve tárhelyszolgáltatással foglalkozott, ezeken belül is a terheléselosztó mögötti többszerveres webkiszolgálásra specializálódva. Eleinte nagyobb forgalmú oldalak, időszakos nagy forgalommal bíró, valamint jelentősebb erőforrás igényű webáruházak kiszolgálására fókuszált - mára azonban a sok évnyi tapasztalattal sikerült odáig fejlődnie a cégnek, hogy normál weboldalak is sokkal gyorsabban futnak a szerverein, mint egy átlagos webtárhely szolgáltatáson. A gyakorlatban ez azt jelenti a cégnél, hogy a webáruházak szerveroldali válasz- és oldalgenerálási ideje akár töredékére csökken szoftveres módosítás nélkül, valamint a webáruház megrendeléseit feldolgozó munkatársak gyorsabban tudnak dolgozni.

Ügyfeleik igényére válaszul 2016-ban az ELIN.hu csapata szerverelhelyezéssel, -bérbeadással, -üzemeltetéssel, tűzfal és privát felhő szolgáltatással is elkezdett foglalkozni a Magyar Telekom Dataplex adatparkjában. A cég szolgáltatása mögött Cisco tűzfalak, valamint 4-16 magos processzorokkal szerelt Supermicro és Dell szerverek dolgoznak. A termékpalettán elérhetők a legújabb, 2. generációs Scalable processzorokkal szerelt szerverek, de igény esetén E3-as, vagy E5-ös Xeon processzorral szerelt szervereket is biztosít.

A cég ügyfélköre dinamikusan növekszik, referenciái között közép-, és nagyvállalatok is jelen vannak. Céljuk, hogy további magyar kis-, közép-, és nagyvállalatok számára vonzó ajánlatokkal álljanak elő, valamint szélesebb körben elérhető legyen a legmodernebb technológia. Az ELIN.hu csapatát mindenképp érdemes lesz a július 19-én, az AnKertben megrendezett Sysadminday rendezvényen is felkeresni, ahol a szerverbérlési akció, illetve a cég szolgáltatásai kapcsán is minden kérdésre választ adnak.

[Az Elin.hu megbízásából készített anyag.]

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról