Szerző: HIRDETÉS

2017. november 6. 09:53

A Szilícium-völgy magyar titka

Az innováció minden vállalat számára kihívást jelent. Egy forradalmian új termék vagy fejlesztés szinte megfoghatatlan azoknak, akik egyedül vágnak neki.

Nem meglepő, hogy a fejlődés felgyorsításáért még a legnagyobb cégek is együttműködnek szakértő partnerekkel. A Google egy tervező és mérnöki céggel együtt fejlesztette ki, és a világon elsőként dobta piacra a Google Chromecast™-ot, amely lehetővé teszi a mobiltelefon-felhasználók számára a televízióra történő adatátvitelt. A Nike egy vezető iparvállalattal közösen alkotta meg a testre szabott tömeggyártást, hogy szélesebb kínálatot és gyorsabb szolgáltatást tudjon biztosítani vásárlóinak. Vagy említhetnénk a Lenovót, amely rövidebb kiszállítási időt és nagyobb rugalmasságot kívánt nyújtani európai vevői számára, ezért egy, a logisztikai területen kiemelkedő tapasztalattal rendelkező partnert választott.

Picture for the image ad

Most már elárulhatjuk, az említett vállalatok mind úgy döntöttek, hogy a Flex cégcsoporttal dolgoznak együtt. A Flex (korábban Flextronics) tavalyi árbevétele globális szinten elérte a 24 milliárd dollárt, 12 iparágban évente mintegy 12 500 új terméket juttat piacra vevői felkérésére.

Magyarországon immár negyed évszázada van jelen, és ez idő alatt a 8. legnagyobb exportőrré vált. Ma már közel 10.000 munkavállalóval, hat városban a Sketch-to-Scale™ szolgáltatások teljes palettáját kínálja ügyfeleinek.

A magyarországi gyáregységek szerteágazó tevékenységeket folytatnak. Zalaegerszegen és Tabon elektronikai gyártás és végszerelés történik, Zalában technológiai és tréning központ is működik, míg a sárvári telephely elsődleges kompetenciája a műanyagipari tevékenységhez kapcsolódik. Budapesten található a termékfejlesztéssel foglalkozó dizájnközpont, emellett elsősorban elektronikai termékek szervízelését és konfigurációját végzik. A pátyi egység Európában egyedülálló komplexitású "just-in-time" megoldásokat biztosít, míg Gyálon logisztikai központ működik immár tíz éve.

Flex_RGB_Lrg_r

A Flex több termék mögött van jelen mindennapjainkban, mint gondolnánk: legyen szó kávéfőzőről, futócipőről, autóelektronikáról, vércukorszintmérőről vagy akár drónokról.

Különböző iparágakban szerzett, több évtizedes tapasztalatának köszönhetően a legújabb technológiákat alkalmazza az intelligens termékek fejlesztésénél. Az új, internet alapú világ által támasztott kihívásokra reagálva folyamatosan keresi azokat a megoldásokat, amelyekkel további értéket teremthet vevői számára.

Az ígéretes jövő

A különböző szektorokban szerzett több évtizedes tudás, a széleskörű ügyfél- és termékportfólió teszi egyedülállóvá, és ugyanakkor vonzó munkahellyé is a Flexet. A munkatársak különböző projektekben vehetnek részt, – hiszen számos világmárkának és iparágnak dolgozhatnak – különösen, ha figyelembe vesszük a forradalmi technológiák és új szereplők megjelenését a piacon.

Látogasson el weboldalunkra: Flex.com/hu

[A Flex megbízásából készített anyag]

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról