Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Ősszel is lesz HWSW free! Alkalmazott AI meetup és agilis fejlesztői meetup a módszertanok dzsungeléből, szeptember 24-25-én.

Mobile Client Framework szállítására/fejlesztésére keres partnert az E.ON

HWSW, 2015. június 22. 11:05
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

hirdetés

Az E.ON Business Hungary Kft.(EBSH) pályázatot hirdet az alábbi tárgyban: [„Mobile Client Framework (MCF) RFQ”]

A pályázat témája: Az Ajánlatkérő a jelen beszerzési eljárás során olyan szerződéses partnert keres, aki alkalmas arra, hogy az MCF funkcionalitást szállítsa / kifejlessze, és a rendszert több éven keresztül megbízhatóan, stratégiai partnerként támogatja, fejlesztési igényeket kiszolgálja.

Az MCF funkcionalitás alatt Ajánlatkérő olyan megoldásokat keres, amely lehetővé teszi egy új, komplett az E.ON hálózati területet lefedő, mobil stratégia kialakítását, közös szoftver architektúrával, flexibilis, hardverfüggetlen eszközmenedzsmenttel, költséghatékony üzemeltetés mellett.

Beszerzési eljárás fajtája: A beszerzési eljárás nyilvános tárgyalásos eljárás.

A pályázat bonyolítója: Az EBSH megbízásából az E.ON Gazdasági Szolgáltató Kft. Kategória Beszerzési osztálya

A pályázat benyújtásának határideje és helye: 2015.08.31 10:00 óra. E.ON Gazdasági Szolgáltató Kft. Kategória Beszerzési osztály

A bontás: A bontás nem nyilvános.

Ajánlat benyújtásának feltétele az Ajánlati Felhívás és dokumentáció átvétele. Közös ajánlatadás esetén elég egy Ajánlati Felhívés és Dokumentáció megvásárlása. Az Ajánlati felhívás és dokumentáció ára: bruttó 150.000 Ft, azaz bruttó Egyszáz ötvenezer Forint.

A fizetés módja és feltételei: a bruttó 150.000 forint átutalással az E.ON Gazdasági Szolgáltató Kft. Deutsche Bank AG Magyarországi Fióktelepénél vezetett 16300000-04008413-90006403 számú számlájára utalandó. Az átutalási közlemény rovatában az alábbiakat kell feltüntetni: „EGS 1504. MCF RFQ tender részvételi dokumentációjának díja”.

A dokumentáció rendelkezésre bocsátásának módja: a dokumentáció árának megfizetésére vonatkozó bankigazolás személyesen (előzetes egyeztetést követően), vagy e-mailen történő benyújtását követően a következő címen lehet kérni az Ajánlati dokumentációt, az Ajánlattevő nevének, székhelyének, elérhetőségének (e-mail, telefon) megadásával:

E.ON Gazdasági Szolgáltató Kft. Kategória Beszerzési osztály (Tóth Ildikó +36-30-4912732), H-1051 Budapest, Széchenyi tér 7-8 alatti címen vagy az ildiko.toth@eon-hungaria.com e-mail címen, 2015.07.03-ig munkanapokon (H-P 10.00-15.00 óráig), 2 munkanapon belül, kérés esetén postai úton is megküldésre kerülhet.

[Az E.ON Business Hungary megbízásából készített anyag.]

Facebook

Mit gondolsz? Mondd el!

Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
A HWSW októberben induló gyakorlatorientált, 10 alkalmas, 30 órás online képzéseire most early bird kedvezménnyel lehet regisztrálni!