Szerző: HIRDETÉS

2014. június 17. 17:12:00

iTaxik: rendelj taxit mobilappból

Gyors, kényelmes, modern - telefonhívás nélkül, okostelefon poziciójához rendelhető villámgyorsan taxi az iTaxik alkalmazásból.

Lehet a taxirendelés egyszerű és problémamentes - állítja az iTaxik mobilappot készítő csapat. A fejlesztők nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a rendelés menete a lehető legegyszerűbb, legkényelmesebb legyen, a szolgáltatással telefonhívás és egyeztetés nélkül, gombnyomásra rendelhető taxi.

00:31

iTaxik - Taxirendelő okostelefonos alkalmazás

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Doloribus consectetur eaque tempore natus obcaecati ratione ipsum.

Még több videó

Az alkalmazásból rendelhető a GPS-koordinátákból kinyert utcacímhez is az autó, de módosíthatjuk is a helyszínt, ha valamiért úgy kényelmesebb. A rendelés leadását követően a környékbeli taxisok értesítést kapnak és néhány másodpercet, amely alatt eldönthetik, hogy felveszik-e a rendelést. Ha egy autó elfogadja azt, akkor az app felületén követni tudjuk a taxi (fokozatosan csökkenő) távolságát, illetve kiírja az autó rendszámát, típusát és színét, így még a forgalmasabb időszakokban is tudjuk, melyik autó jött értünk. Az utazást követően a sofőrhöz értékelést fűzhetünk, ez segít a rendszer minőségének fenntartásában, ezért ezt ne felejtsük el.

Az alkalmazás felületén megtalálható a korábbi rendeléseink története, illetve megnézhetjük, hogy milyen jövőbeni időpontokra rendeltünk előre autót. Ilyenkor egyébként az app 15 perccel érkezés előtt értesítést küld, így biztosan nem felejtjük el a rendelést.

Az iTaxik app ingyenesen letölthető a Google Play Store-ból Androidra és az Apple App Store-ból iOS-re, a Windows Phone-os kiadás pedig jelenleg készül, hamarosan az is letölthető lesz. A regisztráció egyszerű és fájdalommentes, érdemes kipróbálni.

Az alkalmazással hivatalos, licencelt budapesti taxik érkeznek, ennek megfelelően mind a díjszabás, mint az utazás egyéb feltételei megfelelnek a helyi szabályozásnak. A rendszerben jelenleg mintegy 400 taxis érhető el, nagy részük Budapesten. A sofőrök csatlakozásához egyébként az iTaxik külön alkalmazást fejlesztett, ebben regisztrálva bármely licencelt taxi vehet fel rendeléseket.

[Az iTaxik megbízásából készített anyag]

a címlapról

Hirdetés

Python everywhere!

2020. február 22. 02:13

Gyere Pythonozni a HWSW rendezvényeire! Megmutatjuk, hogy a Python nem csak a fejlesztők nyelve, hiszen egyszerűsége miatt előszeretettel használják az üzemeltetők és DevOps szakemberek, tesztelők, illetve az adattudósok is, és elfut szinte bárhol, a mikrovezérlőktől egészen a böngészőkig.