Szerző: HIRDETÉS

2014. június 1. 16:06

A legjöbb üzleti appokat keresi a Telekom

A legjobb üzleti appokat keresi a Telekom hazánkban és a régióban is. A pályázaton győztes versenyző jutalma egy 10 millió forintos reklámkampány, de megszerezhető akár 80 ezer eurós támogatás is a fejlesztésekhez.

"Üzleti appok versenye" címmel alkalmazásfejlesztői versenyt hirdetett a Deutsche Telekom a közép-kelet európai régió hat országában. A cél, hogy a kis- és közepes vállalkozások felismerjék, milyen sokféle alkalmazás áll rendelkezésre, akár már most is, mindennapi munkájuk egyszerűsítésére, segítésére.

Az eddigi jelentkezők szinte minden területét érintik egy átlagos iroda napi működésének. Csak néhány péld: az EDMdesigner segítségével percek alatt készíthetők mobilbarát email-sablonok. A Riport nevű alkalmazással bonyolult könyvelési adatokból lehet első ránézésre is érthető, könnyen befogadható elemzéseket készíteni, amellyel nyomon követhető egy cég teljesítménye, a Zenefittel pedig bármelyik vállalkozás létrehozhatja saját hűségprogramját az ügyfelei számára.

1:28

Telekom Üzleti appok versenye

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Doloribus consectetur eaque tempore natus obcaecati ratione ipsum.

Még több videó

A Telekom a www.sikerfal.hu oldalon gyűjti össze a pályázatra nevező üzleti appokat, amelyek közül a legjobb tízet maga a célközönség, a hazai kis- és középvállalatok választhatják ki szavazással. Csatlakozni még most sem késő, elég egyetlen mondatban leírni, az alkalmazás hogyan teszi egyszerűbbé a vállalkozások életét, munkáját, ezzel már fel lehet kerülni a sikerfalra. Ha az alkalmazás még nem készült el, a pályázó jó esetben akár 80 ezer eurós támogatást is kaphat a kivitelezéséhez.

Ha Neked is van egy felhőalapú megoldásötleted, amely megkönnyíti a vállalkozások mindennapi életét, akkor pályázz, nyerj, és indítsd be! Kerülj fel az Üzleti app sikerfalra, gyűjts szavazatokat és nyerd el a fődíjat, hogy bemutathasd azt egy, a Telekom által biztosított 10 millió forint értékű  reklámkampányban! Van egy jó koncepciód, amely a következő 6 hónapban valósul meg? Jelentkezz, és lehetőséged nyílik akár 80 ezer euró értékű beruházás elnyerésére!

További részletek a www.sikerfal.hu oldalon találhatók, pályázni május 30-áig lehet.

[A Magyar Telekom megbízásából készített anyag.]

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról