:

Szerző: HIRDETÉS

2014. május 5. 18:09

Üzleti appok számára hirdet versenyt a Telekom

Reklámkampánnyal és beruházással gazdagodnak a győztes mobilalkalmazások készítői.

"Üzleti appok versenye" címmel indít alkalmazásfejlesztő versenyt a Deutsche Telekom a közép-kelet európai régió hat országában. A verseny kimondott célja felhívni a kis- és közepes vállalkozások (kkv-k) figyelmét arra,hogy a mobilappok ma már nem csak a konzumer szegmensben, hanem a B2B szolgáltatások területén is fontos szerepet játszanak. A versenyben így olyan fejlesztők jelentkezését várják, akik a kkv-k mindennapi tevékenységét könnyebbé, egyszerűbbé, hatékonyabbá tevő megoldásokon, mobilapp és szerveres infrastruktúra kombinációján alapuló rendszereken dolgoznak.

A versenyben a Deutsche Telekom, valamint hazai leányvállalata, a Magyar Telekom több tízezer euró értékű nyereményt oszt ki azok között a független fejlesztők között, akik a legjobb üzleti célú alkalmazásokat (és az azt kiszolgáló online szolgáltatást) álmodják meg, a legjobbak számára pedig partneri viszonyt kínál a szolgáltató.

1:28

Telekom Üzleti appok versenye

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Doloribus consectetur eaque tempore natus obcaecati ratione ipsum.

Még több videó

Az egyes országok győztesei a Telekom stratégiai partnerei lehetnek és hozzáférést kapnak a vállalat felhő-alapú technológiáihoz, a szolgáltató infrastruktúráján keresztül pedig 6 ország összesen 1,3 millió üzleti felhasználóját érhetik el. A magyar győztes ezen felül egy (listaáron) tíz millió forint értékű reklámkampányt nyer. A legjobb nemzetközi startup kategória győztese pedig a krakkói hub:raum inkubátorház segíti 80 ezer euróval a termék piacra juttatásában.

A pályázatra olyan alkalmazással-szolgáltatással lehet jelentkezni, amely legfeljebb 250 fős cégeknek szól, böngészőben és/vagy mobil alkalmazásban, illetve táblagépen érhető el és rendelkezik felhős infrastruktúrával is. Pályázni nem csak kész megoldással, hanem fejlesztés alatt lévő projekttel is lehet. A tíz legtöbb szavazatot szerző app közül a nemzetközi és az országonkénti győztest egy szakmai zsűri választja meg. A pályázatra május 22-ig lehet jelentkezni, a részletes feltételek az Üzleti app oldalán, a sikerfal.hu-n érhetőek el.

[A Magyar Telekom megbízásából készített anyag.]

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 07:37

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.