:

Szerző: Koi Tamás

2011. május 26. 15:15

A Vodafone-nál is lehet a telefonokat biztosítani

Holnaptól a Vodafone új és meglévő ügyfelei (utóbbiak csak új készülékvásárlás esetén) is köthetnek a mobilszolgáltatónál biztosítást a mobiljukra. Ez a biztosítási forma nem ismeretlen hazánkban, a T-Mobile tavaly nyáron vezette be ugyanezt a terméket.

A Vodafone szolgáltatáskínálatában holnaptól szereplő készülékbiztosítási konstrukció leginkább az autók casco-biztosításához hasonlítható, havi díjfizetés mellett káresemény bekövetkezésekor éppúgy kell önrészt fizetni, mint a gépkocsiknál, motorkerékpároknál. A biztosítás két fő konstrukcióban érhető el, ezek különböző esetekben kártalanítanak - a különbség, hogy a drágább csomagnál lopás esetében is fizet a biztosító, illetve a Vodafone.

A készülékbiztosítás igénybevételének feltétele a betöltött 18. életév, emellett a készüléket vásárló előfizetőnek vagy a vásárláskor, vagy legkésőbb az azt követő hatvanadik napon kell nyilatkoznia arról, hogy meg kívánja-e kötni a biztosítást a mobiltelefonra. A kisebb értékű, sérülésekre vonatkozó biztosítási csomag havi díja a mobil értékétől függően 490-1990 forint, a nagyobb, több káreseményre is kiterjedő extra csomag pedig 790-2590 forintba kerül havonta.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Amennyiben a biztosítási szerződésben érintett készülékkel a választott konstrukcióba tartozó káresemény történik, a szerződésben foglalt feltételek teljesülése esetén a sérült készüléket a szolgáltató szervize megjavítja. A nem javítható vagy ellopott készüléket a Vodafone típusazonos készülékre cseréli. Káreseménykor ugyanakkor csomagtól függően önrész befizetésére is szükség van. Ennek összege a kisebb csomag esetén 4500-20000, a nagyobb csomagban 6000-25000 forint. A biztosítás egyik esetben sem terjed ki a készülékben vagy annak SIM kártyáján tárolt adatok helyreállítására.

A T-Mobile tavaly augusztusban vezetett be egy ezzel pontosan egyező konstrukciójú készülékbiztosítási szolgáltatást, mindkét mobilszolgáltató az ACE European Groupon keresztül kínálja.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 01:33

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.