Szerző: Koi Tamás

2011. május 26. 15:15

A Vodafone-nál is lehet a telefonokat biztosítani

Holnaptól a Vodafone új és meglévő ügyfelei (utóbbiak csak új készülékvásárlás esetén) is köthetnek a mobilszolgáltatónál biztosítást a mobiljukra. Ez a biztosítási forma nem ismeretlen hazánkban, a T-Mobile tavaly nyáron vezette be ugyanezt a terméket.

A Vodafone szolgáltatáskínálatában holnaptól szereplő készülékbiztosítási konstrukció leginkább az autók casco-biztosításához hasonlítható, havi díjfizetés mellett káresemény bekövetkezésekor éppúgy kell önrészt fizetni, mint a gépkocsiknál, motorkerékpároknál. A biztosítás két fő konstrukcióban érhető el, ezek különböző esetekben kártalanítanak - a különbség, hogy a drágább csomagnál lopás esetében is fizet a biztosító, illetve a Vodafone.

A készülékbiztosítás igénybevételének feltétele a betöltött 18. életév, emellett a készüléket vásárló előfizetőnek vagy a vásárláskor, vagy legkésőbb az azt követő hatvanadik napon kell nyilatkoznia arról, hogy meg kívánja-e kötni a biztosítást a mobiltelefonra. A kisebb értékű, sérülésekre vonatkozó biztosítási csomag havi díja a mobil értékétől függően 490-1990 forint, a nagyobb, több káreseményre is kiterjedő extra csomag pedig 790-2590 forintba kerül havonta.

Hány adag sültkrumplit bír el 25 Kubernetes klaszter? (x)

Globálisan napi akár 2,5 millió rendeléssel is megbirkóznak az RDI Hungary által fejlesztett háttérrendszerek és mobilalkalmazások.

Hány adag sültkrumplit bír el 25 Kubernetes klaszter? (x) Globálisan napi akár 2,5 millió rendeléssel is megbirkóznak az RDI Hungary által fejlesztett háttérrendszerek és mobilalkalmazások.

Amennyiben a biztosítási szerződésben érintett készülékkel a választott konstrukcióba tartozó káresemény történik, a szerződésben foglalt feltételek teljesülése esetén a sérült készüléket a szolgáltató szervize megjavítja. A nem javítható vagy ellopott készüléket a Vodafone típusazonos készülékre cseréli. Káreseménykor ugyanakkor csomagtól függően önrész befizetésére is szükség van. Ennek összege a kisebb csomag esetén 4500-20000, a nagyobb csomagban 6000-25000 forint. A biztosítás egyik esetben sem terjed ki a készülékben vagy annak SIM kártyáján tárolt adatok helyreállítására.

A T-Mobile tavaly augusztusban vezetett be egy ezzel pontosan egyező konstrukciójú készülékbiztosítási szolgáltatást, mindkét mobilszolgáltató az ACE European Groupon keresztül kínálja.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról