:

Szerző: Bodnár Ádám

2012. április 13. 08:34

Kedden Simonyi konferencia

2012. április 17-én tartják a Simonyi Károly Szakkollégium éves konferenciáját a BME Informatika épületében.

Idén kilencedik alkalommal rendezi meg a BME Simonyi Károly Szakkollégiuma Magyarország legnagyobb, hallgatók által szervezett szakmai konfrenciáját. Az eseményen a hazai informatikai élet elismert szereplői adnak elő, például Bojár Gábor, a Masat-1 fejlesztői, a Microsoft, az Ericsson, a National Instruments, a Bosch, az NNG, a kancellár.hu és sokan mások. A konferencia részletes programja itt tekinthető meg.

Tavaly két teremben zajlottak párhuzamosan az előadások, idén már három teremre bővült a repertoár. tavalyi kéttermes és részben angol nyelvű előadások után idén egy új teremben, kisebb létszámú előadásokon is részt vehetnek a mélyebb szakmai tudásra vágyók, melyben szakkollégium tagjai osztják meg tudásukat, tapasztalataikat. Hallhatnak előadást autonóm kutatórobot fejlesztéséről, illetve megismerhetőek lesznek a Schönherz kollégiumban kiépítendő IPv6-os technológiában rejlő lehetőségek  is (közel 1000 végpontos hálózat üzemel ott).

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

A rendezvény ugyan ingyenesen látogatható, de a részvételhez előzetes regisztráció ajánlott. Az első 500 résztvevő konferenciacsomagot kap, a rendezvényen ténylegesen résztvevő regisztráltak közt a nap végén egy iPad 2-t sorsolnak ki.Azoknak sem kell csalódniuk, akik valamilyen okból nem tudnak jelen lenni a budapesti rendezvényen: a konferencia mindhárom termének előadásait rögzítik, sőt élő online közvetítés is várható .

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 05:45

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.