Szerző: Bodnár Ádám

2012. április 13. 08:34

Kedden Simonyi konferencia

2012. április 17-én tartják a Simonyi Károly Szakkollégium éves konferenciáját a BME Informatika épületében.

HIRDETÉS

Idén kilencedik alkalommal rendezi meg a BME Simonyi Károly Szakkollégiuma Magyarország legnagyobb, hallgatók által szervezett szakmai konfrenciáját. Az eseményen a hazai informatikai élet elismert szereplői adnak elő, például Bojár Gábor, a Masat-1 fejlesztői, a Microsoft, az Ericsson, a National Instruments, a Bosch, az NNG, a kancellár.hu és sokan mások. A konferencia részletes programja itt tekinthető meg.

Tavaly két teremben zajlottak párhuzamosan az előadások, idén már három teremre bővült a repertoár. tavalyi kéttermes és részben angol nyelvű előadások után idén egy új teremben, kisebb létszámú előadásokon is részt vehetnek a mélyebb szakmai tudásra vágyók, melyben szakkollégium tagjai osztják meg tudásukat, tapasztalataikat. Hallhatnak előadást autonóm kutatórobot fejlesztéséről, illetve megismerhetőek lesznek a Schönherz kollégiumban kiépítendő IPv6-os technológiában rejlő lehetőségek  is (közel 1000 végpontos hálózat üzemel ott).

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x)

A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x) A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

A rendezvény ugyan ingyenesen látogatható, de a részvételhez előzetes regisztráció ajánlott. Az első 500 résztvevő konferenciacsomagot kap, a rendezvényen ténylegesen résztvevő regisztráltak közt a nap végén egy iPad 2-t sorsolnak ki.Azoknak sem kell csalódniuk, akik valamilyen okból nem tudnak jelen lenni a budapesti rendezvényen: a konferencia mindhárom termének előadásait rögzítik, sőt élő online közvetítés is várható .

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 30. 19:42

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.