Szerző: Bodnár Ádám

2012. április 13. 08:34:00

Kedden Simonyi konferencia

2012. április 17-én tartják a Simonyi Károly Szakkollégium éves konferenciáját a BME Informatika épületében.

Idén kilencedik alkalommal rendezi meg a BME Simonyi Károly Szakkollégiuma Magyarország legnagyobb, hallgatók által szervezett szakmai konfrenciáját. Az eseményen a hazai informatikai élet elismert szereplői adnak elő, például Bojár Gábor, a Masat-1 fejlesztői, a Microsoft, az Ericsson, a National Instruments, a Bosch, az NNG, a kancellár.hu és sokan mások. A konferencia részletes programja itt tekinthető meg.

Tavaly két teremben zajlottak párhuzamosan az előadások, idén már három teremre bővült a repertoár. tavalyi kéttermes és részben angol nyelvű előadások után idén egy új teremben, kisebb létszámú előadásokon is részt vehetnek a mélyebb szakmai tudásra vágyók, melyben szakkollégium tagjai osztják meg tudásukat, tapasztalataikat. Hallhatnak előadást autonóm kutatórobot fejlesztéséről, illetve megismerhetőek lesznek a Schönherz kollégiumban kiépítendő IPv6-os technológiában rejlő lehetőségek  is (közel 1000 végpontos hálózat üzemel ott).

Hét kedvenc előadónk az idei HWSW mobile!-ról (x) 90 fős előadó lesz a konferencián, segítve az eligazodást, kiemeltük neked a hét kedvencünket.

A rendezvény ugyan ingyenesen látogatható, de a részvételhez előzetes regisztráció ajánlott. Az első 500 résztvevő konferenciacsomagot kap, a rendezvényen ténylegesen résztvevő regisztráltak közt a nap végén egy iPad 2-t sorsolnak ki.Azoknak sem kell csalódniuk, akik valamilyen okból nem tudnak jelen lenni a budapesti rendezvényen: a konferencia mindhárom termének előadásait rögzítik, sőt élő online közvetítés is várható .

a címlapról

Hirdetés

Hét kedvenc előadónk az idei HWSW mobile!-ról

2019. november 15. 14:07

Idén 90 fős előadói gárdával készülünk a HWSW mobile! digitális termékfejlesztési konferenciára, de hogy segítsünk az eligazodásban, kiemeltük neked a hét kedvencünket.

béta

0

Mobilappot kap a GitHub

2019. november 14. 14:49

A béta verziós app mellett a cég új értesítési felületet és több más újdonságot is bejelentett.