Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Veres Zsolt lett az IBM Magyarország vezérigazgatója

Bodnár Ádám, 2011. január 12. 09:35
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Az IBM Magyarország vezérigazgatói feladatait 2011. február 1-től Veres Zsolt látja el. A vezető az Oracle Magyarország technológiai üzletágának igazgatói posztjáról érkezik.

hirdetés

A Nagy Kék korábbi vezetője, Paál Péter tavaly nyáron hagyta el az IBM-et, hogy a HP-hez igazoljon át. Utódának megtalálásáig Pongrácz Ferenc kelet-közép európai outsourcing pénzügyi igazgató irányította a céget.

Veres Zsolt több hazai informatikai cégnél látott el magyarországi és regionális vezetői feladatokat egyaránt. Pályáját az IBM-nél kezdte, ahol 12 évet töltött helyi és regionális értékesítési vezetői posztokon. Ezt követően az SAP-nál folytatta pályafutását, Vahl Tamás távozása után egy ideig megbízottként vezette is a céget, majd egy rövid időre az SAP által felvásárolt Business Objects kis- és középvállalkozásokért felelős regionális értékesítési igazgatója lett. 2008 őszén Veres Zsolt az Oracle kötelékébe igazolt a technológiai üzletág vezetőjeként.

A 44 éves szakember a Budapesti Műszaki Egyetem villamosmérnöki és a Budapesti Gazdasági Főiskola közgazdasági diplomájával rendelkezik, MBA fokozatát a milánói Bocconi Egyetemen szerezte.

Facebook

Mit gondolsz? Mondd el!

Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.