Szerző: Bodnár Ádám

2011. január 12. 09:35:00

Veres Zsolt lett az IBM Magyarország vezérigazgatója

Az IBM Magyarország vezérigazgatói feladatait 2011. február 1-től Veres Zsolt látja el. A vezető az Oracle Magyarország technológiai üzletágának igazgatói posztjáról érkezik.

A Nagy Kék korábbi vezetője, Paál Péter tavaly nyáron hagyta el az IBM-et, hogy a HP-hez igazoljon át. Utódának megtalálásáig Pongrácz Ferenc kelet-közép európai outsourcing pénzügyi igazgató irányította a céget.

Python everywhere! Gyere Pythonozni a HWSW rendezvényeire! Megmutatjuk, hogy a Python nem csak a fejlesztők nyelve, hiszen egyszerűsége miatt bárhol és bárki használhatja.

Veres Zsolt több hazai informatikai cégnél látott el magyarországi és regionális vezetői feladatokat egyaránt. Pályáját az IBM-nél kezdte, ahol 12 évet töltött helyi és regionális értékesítési vezetői posztokon. Ezt követően az SAP-nál folytatta pályafutását, Vahl Tamás távozása után egy ideig megbízottként vezette is a céget, majd egy rövid időre az SAP által felvásárolt Business Objects kis- és középvállalkozásokért felelős regionális értékesítési igazgatója lett. 2008 őszén Veres Zsolt az Oracle kötelékébe igazolt a technológiai üzletág vezetőjeként.

A 44 éves szakember a Budapesti Műszaki Egyetem villamosmérnöki és a Budapesti Gazdasági Főiskola közgazdasági diplomájával rendelkezik, MBA fokozatát a milánói Bocconi Egyetemen szerezte.

a címlapról

Hirdetés

Python everywhere!

2020. február 21. 10:48

Gyere Pythonozni a HWSW rendezvényeire! Megmutatjuk, hogy a Python nem csak a fejlesztők nyelve, hiszen egyszerűsége miatt előszeretettel használják az üzemeltetők és DevOps szakemberek, tesztelők, illetve az adattudósok is, és elfut szinte bárhol, a mikrovezérlőktől egészen a böngészőkig.